Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vagy álommunka?
Figyelt kérdés
Tegyük fel szembe jön veled életed munkája, a jelenlegit úgyis ott szeretnéd hagyni, viszont tartós párkapcsolatban élsz 8-10 év tervben a család alapítás (nincs gyerek, se házasság még). A kedvesed helyhez köti a munkája, viszont a te lehetőséged külföldi. Végre azt csinálhatnád, amit szeretsz, ráadásul meg is fizetik. A párod csak annyit mond, hogy ő nem akadályoz az álmaidban.
Ti hogy döntenétek? Illetve mit jelez a másik reakciója? Van aki azt mondja, hogy a pasi ne legyen indok a maradásra, de ha minden téren megfelelő? Viszont a munkád egy trágyahalom és helyben nincs jobb, emiatt kikészülsz?
munka. ha nem vállalod, egész életedben bánni fogod az elszalsztott lehetőséget. egyszer választottam kapcsolatot, nem volt érdemes.
2021. márc. 1. 14:38
12/22 anonim válasza:
Nekem egyszer párom kérdezte tőlem hogy mit szólnék ha külföldre menne dolgozni mert kapott egy jó lehetőséget. Én támogattam. Viszont azt egy szóval sem mondta hogy ez nála a szakítást jelenti, én mentem volna utána még ha nem is azonnal. Ő nem így gondolta és csak később derült ki. Minden a párkapcsolat minőségén múlik. Ha nagyon fontosak vagytok egymásnak akkor valaki feláldoz valamit. De akkor fel sem merül más opció, szóval nálatok szerintem nem ez a helyzet.
2021. márc. 1. 14:43
13/22 anonim válasza:
Parkapcsolat (már ha jó)
2021. márc. 1. 14:59
14/22 anonim válasza:
Egyszer nekem, egyszer a férjemnek lett volna lehetősége az eddigi 22 közös év alatt az “álommunkára”. Mindketten egymást választottuk és egy pillanatra sem bántuk meg soha. A házasságunk ezerszer fontosabb bármilyen munkánál vagy pénznél.
2021. márc. 1. 15:28
15/22 anonim válasza:
Egy stabil, hosszú párkapcsolatban a kapcsolatot választanám. Sokkal nehezebb megfelelő társat találni, mint jó munkát. Mit ér a jó munka, ha nincs kihez hazamenni? Én mondjuk mentem a férjemmel, mikor külföldön talált munkát, de ezt előre megbeszéltük. Ő nem ment volna el, ha én nem akarok.
2021. márc. 1. 15:29
16/22 anonim válasza:
Mivel nem mennék ki külföldre így nem kérdés hogy a párkapcsolatot választanám.
Ha mondjuk az ország másik fele lenne.. Meggondolando. Eleve nem hiszem hogy 8-10 évet képes lettem volna együtt lenni valakivel úgy hogy ennyi idő alatt nem vesz el.
2021. márc. 1. 15:37
17/22 anonim válasza:
Ha egyedülállóként tennék fel nekem ezt a kérdést, akkor a munkát mondanám.
8-10 év párkapcsolat mellett viszont nem. Elsőre álommunkának tűnő dologban is lehet pofára esni. Ezért nem dobnék el egy évtizedet a kukába.
2021. márc. 1. 15:58
18/22 anonim válasza:
Én a munkát választanám, de úgy, hogy a párkapcsolatot is megtartanám amennyiben ebben a másik fél is partner. Szerintem egy ideig ki lehet bírni a távkapcsolatot, amíg kiderül, hogy konkrétan hogyan is néz ki a munka és később akár jöhet velem ő is. Ha pedig valami miatt mégsem jön be a kinti lehetőség, akkor haza lehet költözni.
2021. márc. 1. 16:07
19/22 anonim válasza:
Én a munkát választanám. Máskülönben életem végéig maradna bennem egy tüske, amiért meg se próbáltam.
2021. márc. 1. 16:53
20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az aki lepontozza a válaszokat, de befejezhetné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!