Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi jelent egyértelmű bizonyítékot hogy a párotok tényleg szeret?
Figyelt kérdés
...és nem csak mondjuk azért van veletek hogy legyen mellette valaki? Vagy más okból?2021. márc. 2. 14:32
1/4 anonim válasza:
Érzem a törődéséből, a figyelmességéből, a gyengédségéből, és abból, hogy egyik napunkból sem hiányzik az egymásra való odafigyelés, apró kedveskedések. Mondja is, hogy szeret, de ha csak mondaná, és mellette nem éreztetné velem, az kevés lenne.
2/4 anonim válasza:
Semmi. Minden amit tesz lehet színjáték is.
3/4 anonim válasza:
Hat vannak olyan megnyilvanulasai amit maskepp biztos nem csinalna, pld amikor elallja a 20 kilojaval az utat es razza nekem a popojat :)) szoktam is mondani neki h tudom hogy szeretsz...
4/4 anonim válasza:
Hogy tervez velem, hogy nincsenek benne kétségek, teljesen automatikusan jönnek azok a jövőbeni tervek, amiknek én teljesen magától értetődően része vagyok. Nem csak EGY családra vágyik, hanem családra VELEM.
Na meg ismerem is, nem az a fajta ember, aki megalkuszik. Vagy minden tökéletes, vagy inkább egyedül marad. Szerencsére lehetősége is lenne rá, nem egy rossz party, szóval nem érzem azt, hogy kényszerből van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!