Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Havonta mennyibe van a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havonta mennyibe van a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Mióta nincs mozi étterem, kirándulás, azóta nagyon nyugodt vagyok.

előtte mindig el kellett vinni valahova, utána max volt egy piyi ide nyúlok, odanyúlok, meg gyorsan megráncigálta.

most mindez megvan, de nem kell elvinnem sehova, max online rendel pár cuccot.

Régen havi 200-300 ezer ft is elment a barátnőmre, mostanában lejjebb adtam.Havi 50 ezerből megúszom.

Igaz szegényke is legatyásodott már, logós mackóalsóban mászkál meg nagyfater papucsban otthon, már nem annyira kívánom.

Nektek férfi társaim hogy van?

Mennyiben van most nektek egy lány havi szinten?

2021. febr. 28. 19:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem attól/nézek elnézést az elírásokért már elég késő van
2021. márc. 1. 00:23
 32/35 anonim ***** válasza:
75%

A fürdés egy alapvető higiéniai szükséglet. Egy drága kence-fice felkenése a fejedre nem az. Ezért nem venném őket egy kalap alá.

2021. márc. 1. 00:43
 33/35 anonim ***** válasza:
52%
Nem #17 voltam, mi egyébként többől élünk a párommal ketten, de akkor sem érzem szükségét a felesleges pénzszórásnak. Elfogadom, hogy van, akinek ez prioritás, de ne tegyünk már úgy, mintha Zara táskába nem lehetne pakolni és a denaturált alkohollal teleb*sztott natúrkencék jobbat tennének a bőrnek csak azért, mert ötször annyiba kerülnek.
2021. márc. 1. 00:55
 34/35 anonim ***** válasza:
62%
Miért kerülne nekem bármibe? Van fizetése eltartja magát.
2021. márc. 1. 08:25
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem nem is kéne olyan nő akinek ilyeneket kéne finanszíroznom, hogy a luxus kategóriájú szarságait én fizessem

Ha magának fizeti mert pénzes nem számít, de ha elvárná hogy én fizessem hogy ő mindenféle - szerintem teljesen lényegtelen és felesleges - extravagáns igényeit, akkor gyorsan lepattintanám, nyilván az ilyen szóba se nagyon áll velem persze.

A másik része pedig hogy szerintem semmivel sem néz ki jobban valaki drága holmiktól, nő legalábbis biztosan nem.

2021. márc. 1. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!