Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka ha órákig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka ha órákig nem válaszolsz valakinek? (Úgy hogy te kezdeményezed a beszélgetést általában)

Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 23:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem szeretnek csetelni vele.
2021. febr. 28. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok én sem egy nagy messengeres, de ha tetszik valaki, akkor azért rendesen rajta vagyok. Hiába "dolgom van".

Egyszer bejelölt egy ismeretlen srác facebookon, és rámírt, hogy ismerkedne. Gondoltam, miért ne? Naponta max, ismétlem MAX 3 szor írt egy egyszavas üzit. Ha rögtön válaszoltam, akkor is eltűnt. Idegesített. Nem az, hogy nem írogat egész nap, de ha már rámírt, legalább egy pontja lehetett volna a napnak, délután/ este, amikor rászán legalább egy fél órát arra h beszélgessünk. Találkozni akart, de a szememre hányta, hogy nem ér rá egész nap írogatni. Mondtam, hogy nem kell eg ész nap, de ez gáz, hogy két szó naponta, akkor minek kezdeményezett?

Mind1, végül találkoztunk, életem legszarabb randija volt. Nem tom mi baja van az ilyeneknek. Ha tetszel neki, akkor azért szán rá időt. Nekem ha sok dolgom van, időt akkor is tudok szánni arra aki érdekel. Azért aki itt írogatja, hogy sok dolga van, annyira hogy ideje sincs írni, ráér gyk-n lógni:D

2021. márc. 3. 06:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem az esetek 99%ában a gyerek. Maradék egy százalék az meg eloszlik remgeteg dolog között. De meg van rá az okom és amint tudok, szívesen visszafolyok a beszélgetésbe.
2021. márc. 3. 08:31
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

De jó, hogy itt mindenki ilyen elfoglalt, szöveget értelmezni meg alig tudnak..

Drágáim, ha nem értek rá, nem kell beszégetést kezdeményezni, majd eltűnni órákra. Ilyen egyszerű.

2021. márc. 3. 14:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Varjunk. Azt a beszelgetest kezdemenyeztem en aznap, vagy eloszor en irtam egyszer, es azota menekulok?
2021. márc. 10. 18:28
 16/22 anonim ***** válasza:
#9 voltchogy meg is írtam a választ,csak nem kűldtem el. Ennek oka valami fontos dolog közben akartam válaszolni,aminek lám nem volt értelme.
2021. márc. 10. 18:31
 17/22 A kérdező kommentje:

15-ös

Először is te kezdeményeztél, majd utána is ha az nap te kezdeményezel akkor ez van.

2021. márc. 10. 19:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha dolgozom, akkor nem tudok válaszolni időben. Ha egyéb dolgom van akkor sem, de nem fél mondatokat szoktam visszaböfögni. Aki csak ennyire képes azt le kell koptatni a gyászba.
2021. márc. 10. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tartom fontosnak az azonnali reagálást, ráér.
2021. márc. 11. 09:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Valamilyen tevékenységgel is lehet foglalkozni ami közben az ember nem látja az okostelefont és nem tud válaszolni.
2021. márc. 28. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!