Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszélgetés kezdeményezésére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetés kezdeményezésére valami biztonságos módszer?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik, szeretném megismerni és megtenni az első lépéseket. Az illető egy boltban dolgozik, és úgy gondolom indirekt módon kellene megközelítenem, de valahogy a tudtára szeretném adni, hogy Ő érdekel engem. Tudnátok ajánlani valami olyan módszert, amivel a 'hol találom ezt meg azt' szintű beszélgetésnyitást át tudnám vezetni valami olyanba, amivel ezt éreztetem vele? Az a baj, hogy nagyon nehezen tudom kifejezni minden érzésemet, és gátlásos is vagyok. Csak úgy lennék képes bármi ilyesmire, hogy - legalábbis az elején - érezzem, hogy olyannak is tűnhetek, mint aki csak érdeklődik valami iránt. Mintha egy menekülőút lenne az, hogy én valójában nem is akartam felszedni.

Emellett milyen jelekre kellene figyelnem, ami jelzi, hogy bejövök neki? Ha unott tőmondatokban válaszol mindenre, akkor veszett ügy?

Minden tanácsot nagyon szívesen fogadok!

2020. ápr. 21. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Mivel gátlásos vagy, ezért extrémen túlizgulod. Minél tovább kattogsz, annál sz*rabb lesz, mert ezernyi lehetőségen és mi lesz ha eseményen agyalsz.

Amit te biztonságosként titulálsz, az valójában az hogy hogyan tudnád megközelíteni és kifejezni az érdeklődésedet anélkül hogy visszautasítana. Ez az ami nem létezik és ha ezt elfogadod, talán könnyebben lódulsz neki. Arra ki se térek hogy a visszatáncolás mennyire kínos lenne, mondván ő értette félre.

Egy visszautasításban nincs semmi, ezer oka lehet, de legalább megpróbáltad és valami történt. Ezzel nyersz fokozatosan önbizalmat és legközelebb nagyobb bátorságod lesz más lánynál, hisz tudod hogy nem haltál bele.

Ez a megúszás amit szeretnél, értelmetlen. Eleve kapcsolat is felesleges így, mert nem lesz szereped benne, nem mersz kiállni magadért, azonnal elnyomnak.

Ha ilyen durva a gátlásosságod, akkor érdemes szakemberrel utána menni az okainak és kezelni.

2020. ápr. 21. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
61%

De ne felejtsd el, hogy a kiszemelt munkahelyen nyomulni igazabol bunkosag, mert o nem viselkedhet a sajat erzesei szerint, hanem kedvesnek KELL lennie veled (amig nem vagy torvenybe utkozen bunko).

En a nok neveben kerlek, hogy ha nem kapsz EGYERTELMU jeleket, hagyd beken.

Egy volt penztaros no

2020. ápr. 21. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!