Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élnéd meg ha a párodról kiderülne ez az? Ha szereted vagy ha nem
Figyelt kérdés
Aktfotók szexualitás a neten bőven korábbról.
Hogyan fognád fel, mit ereznél ha szerelmes vagy és mit, ha nem?
Vagy ugy egyáltalán?
#kétes múlt
2021. febr. 27. 07:43
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
Akkor ezen már tulvagyok legalább. Elengedtem:)
Aki nem dobja ki az ilyet, sőt nem is kreál ebből problémát, annak mi lehet a háttere?
2021. febr. 27. 08:14
12/14 anonim válasza:
#11 mit értesz szexualitás alatt? Aktfotók Cindy Crawfordról is készültek, mégs dobtam volna ki az ágyamból, meg ugye ott volt a Tiszta játszma című ritka szar film is. Abban volt egy kis erotika is. ;)
13/14 anonim válasza:
Hát én találtam a volt barátnőmről, akkor már nem voltunk együtt, más miatt szakítottunk. Megtaláltam egy képet, amin épp szopik. Jelentősége nem volt, hiszen akkor már külön voltunk. Azt sem tudom mikor készült a kép, előttem, utánam, vagy közben. Mindenesetre a férfi fotózta, aki a farkát szopatta, ez látszik a képen. Ráadásul magyar oldalon találtam a képet és akit megkérdeztem havert, az mind azt mondta hogy ő az. Ha ez a kapcsolatunk közben derült volna ki, biztos hogy dobtam volna, nekem nem kell ilyen nő, aki hagyja magát f4sszal a szájában fotózni. Mert buta, biztos hogy mások is látni fogják.
14/14 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ilyen kiderulne, en nem a magamutogato noket keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!