Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne a párodról, hogy átoperáltatta magát nővé?

Figyelt kérdés

Férfinek született,amikor megismertem már nő volt.Most kiderült.(6év után!!!)

Hogyan tovább...

2020. jan. 13. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamu kérdés, akkor nagyon nehéz helyzetben lehetsz. Semmilyen jele nem volt ? Gondolok itt a beszédre mozgásra stílusra bármire. Nehéz így választ adni mert szerintem 100bol 100 ember a helyzetében máshogy reagálna. Így olvasva persze teljesen más.

Megkerdezhetem, hogy ennyi év után hogy vagy miért derült ki ?

Itt igazából az fogja eldönteni, hogy mennyire szereted illetve nem e kelt benned olyan diszkomfort érzetet amit nem tudsz esetleg leküzdeni.

2020. jan. 13. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
6 év hosszú idő... Neked kell belűl eldöntened hogy tudod-e ezzel a tudattal is továbbszeretni vagy sem. Az érzelmeidbe senki nem láthat jobban bele mint te magad. Beszélgess vele sokat,idővel megtaláljátok a megoldást biztosan. Nem lesz könnyű az biztos!!!
2020. jan. 13. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
29%

Úgy szeretném ahogy eddig is. Az elmúlt 6 évben is ugyan az az ember volt.

Ez nem olyan infó, mint, a "voltam már házas" téma. Ez nehezebb. Meg amúgy, ha azt elmondta, hogy nem lehet gyereke, akkor tulajdonképpen nem is számít az egész.

30 N

2020. jan. 13. 19:48
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
hogy nem vetted észre?
2020. jan. 13. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Kamu kérdés. Egy átoperált muffos teljesen máshogyan néz ki, mint akinek születése óta olyanja van. No meg funkciójában is némileg más.
2020. jan. 13. 19:59
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Elomandám neki hogy én meg átoperáltattam magam férfivá
2020. jan. 13. 20:01
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Még csak energiát sem fektettél a kamuba.
2020. jan. 13. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:
22%
6 év után... nos mar mindegy 😅🧐😬😏 fel kell tenned a kérdést akarod folytatni vallani hogy homoszexuális leszel! És sosem lesz gyereketek vagy elmész mert 6 évig hazudott neked! Én elmennék! Amugy elég hulye lehetsz ha nem jöttél rá!!!!!!
2020. jan. 13. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
Én ilyen téren sem vagyok toleráns. Úgy venném, hogy 6 évig hazugságra alapoztam a kapcsolatot és azonnal szakítanék.
2020. jan. 13. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Hogy néz ki az 'átoperált muff'? Tényleg nem tudom elképzelni.

Valaki felvilágosítana?

2020. jan. 13. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!