Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a kitartott nő, aki egész nap otthon van és ráér miért nem képes lefogyni és edzeni a férje kedvéért?
Van egv ismerősöm, aki baromi jó pasi, a felesége pedig egy kistehén. Semmit nem kell csinálnia, csak 1 háztartásbeli.
Aztán majd csodálkozik ha lelép az ura.
Kérdező nekem egy kérdésem van, miért foglalkozol te mással, más kapcsolatával?
Kit érdekel, hogy mi van másnál az az ő dolguk.
Neked sem lehet valami jó életed ha mással foglalkozol.
160 centi és nem szépen hízott meg. Elismerem ,h vannak csinos molett/kövér nők.
Amúgy a férje panaszkodik nekem, h milyen igénytelen/lusta a nő.
Pénze is meg szabadideje is van. Az más amikor valakinek nincs erre energiája meló/gyerek mellett.
És neked amúgy ehhez mi közöd? Meg nekünk?
Neked is kutya sok szabadidőd lehet, hogy egy idegen faszi házasságával foglalkozol, mi a bajod?
Ezt nem tudom, mert nem ismerem őket, csak a saját tapasztaltom tudom megosztani.
Az én feleségem 170cm és 58-60 kiló volt mikor megismertem és elvettem, nagyon jóalakú volt. Most már 80 kiló és én ugyanúgy imádom őt! Ha rám néz a gyönyörű szemeivel, ugyanúgy levesz a lábamról, mint 17 évvel ezelőtt és 20 kilóval könnyebben.
Lehet ők is szeretik egymást és a férfinek nem számít az a néhány plusz kiló. Az, ha egy nő teltebb, nem zárja ki hogy szeressék őt, ez butaság.
17
Pont az ,h a férjét zavarja, h a nő kb anni kiló mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!