Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a kitartott nő, aki egész nap otthon van és ráér miért nem képes lefogyni és edzeni a férje kedvéért?
Van egv ismerősöm, aki baromi jó pasi, a felesége pedig egy kistehén. Semmit nem kell csinálnia, csak 1 háztartásbeli.
Aztán majd csodálkozik ha lelép az ura.
Lehet a baromi jó pasi a kistehenekre bukik. Vagy legalábbis erre az egyre.
Valamiért csak vele van
Itt erről szó sincs. A férj mondogatja az asszonynak, h diétázzon - sportoljon vele. Ő is ezt teszi napi 10-12 óra stresszes munka mellett.
Mikor megismerkedtek a nő 50 kiló volt, most meg 75..nem ezt a nőt vette feleségül.
Na pont ez a helyzet nálunk is .... csak én nem vagyok barom jó pasi, hanem egy visszataszító gnóm. Optikailag hányinger keltő hatású fejszerkezetem van. Sorry, that's genetics! Az is csoda, hogy Ő összejött velem. Mindíg is "van rajta mit fogni" típusú csaj volt. 13 évvel ezelőtt teherbe esett (terveztük), 2 gyerkőcöt szült. A második után engedte el magát. 120 kilósra felhízott, nem tett ellene semmit. 8 évvel ezelőtt lejárt a gyes, azóta nettó másfél hónapig volt munkahelye, de kiszórták onnan. Én egyedül tartom el a 4 embert havi 450E-s fizetésből. Tele vannak követelésekkel. A feleségemnek eszébe sincs elmenni melóhelyet keresni. Szex alig. Lelkileg lenulláz, mentálisan lehúz, tépázza az önbizalmam, stb.
De nincs kiút. Lelépni? Hova? Kivel? A kutyának sem kellenék! Amikor a 2 gyerek felnől .... talán megpróbálom egyedül. .... vagy felakasztom magam! Még nem tudom.
azért a 75 még nem feltétlen kistehén
lehet faros, cicis
persze nem mindegy hány centi magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!