Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a párotoknak, hogy korábban járatok prostituáltakhoz?

Figyelt kérdés

Ha korábban többször is jártatok volna prostituáltakhoz, még a párkapcsolatotok előtt, ti elmondanátok a párotoknak?

Illetve hölgyek véleményére is kíváncsi vagyok, hogyha az Ő pasijuk ezt bejelentené, akkor mit szólnának hozzá?

2021. febr. 24. 20:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
Itt a sok lehordó kommentelőnek üzenem hogy k@rva undorítóak vagytok... veletek valószínű nem történt meg hogy soha nem kellettetek senkinek. Nos velem pont ez van, lassan a 23 évemet taposom és soha nem volt se barátnőm, de még csak beszélgetni se beszélgettem nagyon lányokkal, pedig fent vagyok kb 6-7 éve társkeresőkön és személyesen is szoktam próbálkozni ismerkedni. De soha a büdös életben nem jött össze még annyi se hogy megölelhessek egy nőt. Szóval igen voltam 2szer életemben prostinál hogy érezhessem egy nő közelségét amit amúgy az életben soha nem kapnák meg. De a nők ezt nem érthetik mert nekik még a csúnyábbaknak is mindig van alkalmira lehetősége... szóval ha ez miatt elítéltek valakit de nem tudtok semmit ennek a dolognak a hátteréről, akkor ti vagytok az undorítóak nem én!!!
2021. febr. 24. 21:01
 12/31 anonim ***** válasza:
28%
11-es, de neked nincs is párod valamiért... :D ha lenne, te sem járnál. 2 kapcsolat között meg lehessen már kibirni qrvak nélkül.
2021. febr. 24. 21:03
 13/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem zavarna. Egyszer korrepetáltam már utcalányt, a páromat jobban zavarta a dolog.

32N

2021. febr. 24. 21:10
 14/31 anonim ***** válasza:
50%
#12 igazad van ha esetleg lenne is valakim akkor biztos hogy nem járnák prostihoz, bár már így se szoktam, de mivel nincs és nem is lesz sajnos soha senkim így ez a helyzet.
2021. febr. 24. 21:21
 15/31 anonim ***** válasza:
52%

Megint hülye kamu random kérdés. Ne fussuk már le ugyanezeket a köröket ezredjére.

1. Úgy is tudjuk mi minden nő reakciója erre.

2. A való életben úgy sem létezik olyan férfi, aki ezt elmondaná.

2021. febr. 24. 21:26
 16/31 anonim ***** válasza:
69%
Megérteném. Ugyanakkor onnantól már teljesen biztosra venném azt, amit addig csak úgy 90%-ra: hogy nem lehetek elég (jó). Egy prostival és az általa nyújtott élménnyel kizárt, hogy fel tudjam venni a versenyt. Expartnerrel is csak akkor, ha esetleg még nálam is szarabb nő volt, de annak elég kicsi a valószínűsége.
2021. febr. 24. 21:28
 17/31 anonim ***** válasza:
42%

Férjem is volt prostinál.

Fiatal volt, csúnya és csóró. Nem kellett a nőknek, így befizetett magának 2 menetet.

Azt mondta, hogy azonnal megbánta, főleg, hogy kb 5 perc alatt elment, de ez van. Én tisztelem, hogy megbízott bennem annyira, hogy ezt elmondja. Igazából semleges érzésem van ezzel kapcsolatban. Nőként nem értem mi szükség a prostizásra, hisz én középkategóriásként ( kB 6-7/10) is bármikor találhattam magamnak partnert, így számomra rejtély, hogy milyen szerencsétlennek kell ahhoz lennie egy pasinak, hogy fizessen a szexért.

2021. febr. 24. 21:29
 18/31 anonim ***** válasza:
51%

De az megvan, hogy nem csak lúzer pasik mennek, szakadt, fogatlan C csajokhoz?

Simán lehet, hogy apud, tesód, pasid, fiad a gyereked tanára is volt/jár.

Ráadásul 1000-ből hány pasinak jön össze ilyen nő, mint barátnő/feleség?

[link] És akkor meg miért baj, ha kipróbálja némi pénzért?

2021. febr. 24. 21:37
 19/31 anonim ***** válasza:
39%
17: Jaa, hát 10/6-7-ként én sem érteném... Csakhogy én 10/1 (sem) nő vagyok. Így értem. De az is valid, amit a 18-as felvetett.
2021. febr. 24. 21:45
 20/31 anonim ***** válasza:
67%

Nekem pl. azért "baj", mert teljesen más a szexhez való hozzáállásunk. Engem az taszít ebben, hogy egy férfinak még ez is elég, nem baj, hogy a nő egy szikrányit nem kívánja őt, nem élvezi az együttlétet (hülye, aki azt hiszi, hogy igen 😆) csak a pénzért viseli el. Számomra ezért igénytelen, nem a nemi betegségek miatt. Ezért tartom jobbnak az egy éjszakást is, mivel ott a két ember megkívánja egymást. A prostizás meg... Igazából csak egy drága maszturbáció, csak a marka helyett egy nőt használ. A kölcsönös vágyhoz, örömszerzéshez semmi köze.

2021. febr. 24. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!