Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a párotoknak, hogy korábban járatok prostituáltakhoz?
Ha korábban többször is jártatok volna prostituáltakhoz, még a párkapcsolatotok előtt, ti elmondanátok a párotoknak?
Illetve hölgyek véleményére is kíváncsi vagyok, hogyha az Ő pasijuk ezt bejelentené, akkor mit szólnának hozzá?
Nem zavarna. Egyszer korrepetáltam már utcalányt, a páromat jobban zavarta a dolog.
32N
Megint hülye kamu random kérdés. Ne fussuk már le ugyanezeket a köröket ezredjére.
1. Úgy is tudjuk mi minden nő reakciója erre.
2. A való életben úgy sem létezik olyan férfi, aki ezt elmondaná.
Férjem is volt prostinál.
Fiatal volt, csúnya és csóró. Nem kellett a nőknek, így befizetett magának 2 menetet.
Azt mondta, hogy azonnal megbánta, főleg, hogy kb 5 perc alatt elment, de ez van. Én tisztelem, hogy megbízott bennem annyira, hogy ezt elmondja. Igazából semleges érzésem van ezzel kapcsolatban. Nőként nem értem mi szükség a prostizásra, hisz én középkategóriásként ( kB 6-7/10) is bármikor találhattam magamnak partnert, így számomra rejtély, hogy milyen szerencsétlennek kell ahhoz lennie egy pasinak, hogy fizessen a szexért.
De az megvan, hogy nem csak lúzer pasik mennek, szakadt, fogatlan C csajokhoz?
Simán lehet, hogy apud, tesód, pasid, fiad a gyereked tanára is volt/jár.
Ráadásul 1000-ből hány pasinak jön össze ilyen nő, mint barátnő/feleség?
[link] És akkor meg miért baj, ha kipróbálja némi pénzért?
Nekem pl. azért "baj", mert teljesen más a szexhez való hozzáállásunk. Engem az taszít ebben, hogy egy férfinak még ez is elég, nem baj, hogy a nő egy szikrányit nem kívánja őt, nem élvezi az együttlétet (hülye, aki azt hiszi, hogy igen 😆) csak a pénzért viseli el. Számomra ezért igénytelen, nem a nemi betegségek miatt. Ezért tartom jobbnak az egy éjszakást is, mivel ott a két ember megkívánja egymást. A prostizás meg... Igazából csak egy drága maszturbáció, csak a marka helyett egy nőt használ. A kölcsönös vágyhoz, örömszerzéshez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!