Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exes képek közösségi médián?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exes képek közösségi médián?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról, ha valakinek az exéről van képe a közösségi oldalakon szakítás után? Nem olyan, ahol többen vannak, nem is közös kép, hanem csak ex szerepel rajta, borítóképek között.

Mit gondoltok, az ilyet illik törölni? Vagy jelentéktelen? Titeket zavarna ismerkedéskor/kapcsolatban?

Itt még azt sem lehet mondani, hogy kinek van energiája letörölni az összes képet, mert ez az egy darab kép van fent és biztos, hogy nem elfelejtette, mert aktívan váltogatja a borítóképeit.

Mi lehet az oka annak, hogy még nem törölte le?

2021. febr. 24. 07:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lényegében igen.
2021. febr. 24. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Írok vadabbat! A exem a szeretője (dugipajti csaj) félmeztelen képét használta borítóképnek. Kb fél éve voltunk együtt amikor leesett, hogy ez egy ex... 😄 Csak rákérdeztem már hogy akkor mi is ez? Még én voltam a tuskó.
2021. febr. 24. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!