Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tudnátok tolerálni, ha a feleségetek nem feküdne le veletek szülés után?
Annyi pasi panaszkodott ( pultos voltam ) hogy felesége nem szexel mert szült meg kicsi A gyerek.
Azthittem tuloznak és ez csak szöveg hogy sajnàltassák magukat..... de itt is ennyire sokan írják durva ...
Én is azt hittem városi legenda. De nem. Ráadásul több kutatás bizonyítja, hogy a válások, szakítások 40-45%-a a szülést követő években történik, a megcsalt nők 80%-a kisgyerekes anyuka, aki igencsak lelakott, és általában a férfi csinosabb, fiatalabb nőt keres utána magának.
Menjetek át a gyerekvállalás csoportba... ott sokszor kérdés hogy kinek mikortól nem fájt a szex a párjával, és az átlag az fél-1 év.
És sok anyuka magát okolja, hogy nem megy 6 hét után, de ez van 🤷
És akkor a fája is száj a nőknek szülés után?
Fú de hülyeséget írtam! Na akkor mégegyszer:
És akkor a szája is fáj a nőnek szülés után?
#16-17
Ja... meg a kezük is szegényeknek.
Pár éve nyilatkozott egy írnónő, hogy megtalálta a régi, nagypolgári nagyszülei/dédszülei korabeli konyhai füzetét, amiben a családi kiadásokat vezették.
Ő elmondta, hogy teljesen lefagyott amikor olvasta, hogy a dédnagyi (vagy a nagyi?)leírta a kiadásokat és ilyen felsorolás volt, hogy sonka, tojás, cselédlány bére, gáz, kupleráj. Mert akkoriban ha terhes lett a nő, a férj mehetett dugni. Meg eleve a kupiban tárgyaltak az urak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!