Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt féltékenynek kéne lennem? Barátnőm azzal a pasival beszélget,akivel talit szerveztek anno.
Barátnőmmel nemrég óta vagyok együtt és van egy pasi,akivel korábban egy társkeresőn ismerkedett meg és találkozót is megbeszéltek,de nem lett semmi sem belőle,mert én jöttem vele össze. Így személyesen sosem találkoztak.
Most elmondta a barátnőm,hogy ráírt erre a pasira és elkezdtek újra beszélgetni. Vajon emiatt féltékenynek kéne lennem? Vagy csak egy sima beszélgetés miatt butaság féltékenykedni? Hétköznapi témákról beszélgetnek, szóval semmi extra.
Ti mit tennétek ez esetben?
Én csak azt nem értem, hogyha veled van, szeret téged, akkor miért azon jár az esze a kedves barátnődnek, hogy vajon mi van "azzal a másik csávóval"? Lehet ezt kimagyarázni meg körbekeríteni elcsépelt, sablonos és közhelyes dumával,csak semmi értelme. 5 éve vagyok kapcsolatban, nyilván, ismerkedtem a párom előtt más srácokkal is,de eszembe nem jutna ráírni egyikükre sem. Minek? A páromnak is szarul esne, meg nem úgy ismerkedtünk egyikükkel sem, hogy puszipajtik leszünk. Nyugodtan le lehet pontozni, de én nem hiszek a tündérmesékben.
23N
Ja mellezted más pasi egyáltalán eszébe jut az gáz
Ha tettlegessegig elmegy, rair, az nagyon gáz. Az, hogy folyamatosan beszélgetnek még gazabb. Szerintem megbanta hogy veled jott össze és próbál ezen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!