Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nem megy a csajozás, miért erőltetik, mi értelme van ennek?
A folyamatos kudarchoz nem kell különösebben ócska embernek lenni, elég ha kicsit bénább az arcod és kész is, máris nem leszel megfelelő a nők számára. A többiről nem is beszélve. Miért ez a munkád, miért van ez, miért van az, stb.
Olyan 25 éves koromig aktívan próbálkoztam, ismerkedtem ezerrel. Folyamatosan elutasításokat kaptam. Aztán megráztam magamat és onnantól kezdve nemn csúsztam tovább a nőkért.
S érdekes módon mióta nem hajkurászom őket, jobban érzem magam.
Nem mondom hogy nem lenne jó egy szerető nő, viszont most már nem érzek kényszert a hajtására.
Aki folyamatosan pofára esik és sose felel meg a nőknek, higgye el hogy nem benne van a hiba, hanem a nők elvárásai magasak.Miért nem vesznek egy nagy mély levegőt és lépnek tovább?
Nők nélkül is van élet.
F/30
Ti vezettétek le csak a női agyatokkal hogy nőgyűlölő vagyok, holott nem.
Frusztráció van bennem, de szerencsére már egyre kevesebb, egyre kevésbé tudtok már hatni, nők.
ja, annyira nem hatottunk meg, hogy meg csak fel 12 van, de mar a 2. ostoba kerdesed irod ki?
nem jott ossze a hazassag? csunya, gonosz nok bantanak?:(
a linkelt kerdesben alig 1 honapja meg hazasodni akartal. arra celoztam, hogy nem jott ossze. nem is ertem, miert nem:Ddd
alig 1 honap mulva meg mar nem erdekelnek a nok? eleg szelsoseges vagy, nem gondolod?
Van egy nő akibe szerelmes vagyok pár éve, őt hajlandó lennék elvenni, ennyi.
Ő mást szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!