Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek nem megy a csajozás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nem megy a csajozás, miért erőltetik, mi értelme van ennek?

Figyelt kérdés

A folyamatos kudarchoz nem kell különösebben ócska embernek lenni, elég ha kicsit bénább az arcod és kész is, máris nem leszel megfelelő a nők számára. A többiről nem is beszélve. Miért ez a munkád, miért van ez, miért van az, stb.

Olyan 25 éves koromig aktívan próbálkoztam, ismerkedtem ezerrel. Folyamatosan elutasításokat kaptam. Aztán megráztam magamat és onnantól kezdve nemn csúsztam tovább a nőkért.

S érdekes módon mióta nem hajkurászom őket, jobban érzem magam.

Nem mondom hogy nem lenne jó egy szerető nő, viszont most már nem érzek kényszert a hajtására.

Aki folyamatosan pofára esik és sose felel meg a nőknek, higgye el hogy nem benne van a hiba, hanem a nők elvárásai magasak.Miért nem vesznek egy nagy mély levegőt és lépnek tovább?

Nők nélkül is van élet.

F/30

2021. febr. 21. 09:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
26. Nem érted a dolgokat. Ha a "kérdező" ide ír, akkor tiszteljük már meg azzal, hogy nők nem írnak válaszokat, hiszen nem foglalkozik velük.
2021. febr. 21. 11:26
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
tudod mi az idegesito? a napi 2-3 buta, frusztralt nogyulolo kerdesed egy olyan temaban (parkapcsolatok), amihez semmi kozod es soha nem is lesz.
2021. febr. 21. 11:26
 33/44 anonim ***** válasza:
32. Már ki is írt egy újat XDD
2021. febr. 21. 11:27
 34/44 A kérdező kommentje:

Ti vezettétek le csak a női agyatokkal hogy nőgyűlölő vagyok, holott nem.

Frusztráció van bennem, de szerencsére már egyre kevesebb, egyre kevésbé tudtok már hatni, nők.

2021. febr. 21. 11:28
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

ja, annyira nem hatottunk meg, hogy meg csak fel 12 van, de mar a 2. ostoba kerdesed irod ki?

nem jott ossze a hazassag? csunya, gonosz nok bantanak?:(

2021. febr. 21. 11:31
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Amikor annyira paranoiás vagy, hogy mindenkit nőnek nézel a neten. xDD
2021. febr. 21. 11:34
 37/44 A kérdező kommentje:
Milyen házasság? Nekem barátnőm se volt még. Én szabad férfi voltam eddig csak. Engem nem egyszerű behülyíteni, kevés hozzá a formás test meg kirakott cici.
2021. febr. 21. 11:36
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, ahogy itt vergődik szerencsétlen, holott már be is linkelték az adott kérdést. :D
2021. febr. 21. 11:37
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

a linkelt kerdesben alig 1 honapja meg hazasodni akartal. arra celoztam, hogy nem jott ossze. nem is ertem, miert nem:Ddd

alig 1 honap mulva meg mar nem erdekelnek a nok? eleg szelsoseges vagy, nem gondolod?

2021. febr. 21. 11:38
 40/44 A kérdező kommentje:

Van egy nő akibe szerelmes vagyok pár éve, őt hajlandó lennék elvenni, ennyi.

Ő mást szeret.

2021. febr. 21. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!