Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nem megy a csajozás, miért erőltetik, mi értelme van ennek?
A folyamatos kudarchoz nem kell különösebben ócska embernek lenni, elég ha kicsit bénább az arcod és kész is, máris nem leszel megfelelő a nők számára. A többiről nem is beszélve. Miért ez a munkád, miért van ez, miért van az, stb.
Olyan 25 éves koromig aktívan próbálkoztam, ismerkedtem ezerrel. Folyamatosan elutasításokat kaptam. Aztán megráztam magamat és onnantól kezdve nemn csúsztam tovább a nőkért.
S érdekes módon mióta nem hajkurászom őket, jobban érzem magam.
Nem mondom hogy nem lenne jó egy szerető nő, viszont most már nem érzek kényszert a hajtására.
Aki folyamatosan pofára esik és sose felel meg a nőknek, higgye el hogy nem benne van a hiba, hanem a nők elvárásai magasak.Miért nem vesznek egy nagy mély levegőt és lépnek tovább?
Nők nélkül is van élet.
F/30
"Nem, nincs nekik"
De van nekik. Ha bemész egy plázába rengeteg testes, nem szép, babakocsit toló nőt látsz, mellettük a nem túl vonzó férjükkel/pasijukkal.
‘Nem, nincs nekik. Nem látok csúnya pasikat nővel. Illetve látok. Havonta egyszer.‘
ja, mondjuk ehhez nem artana utcara is menni neha es nem csak a sarki kisbolt alkoholos polcaig, meg jozannak lenni neha es eszrevenned magad korul a vilagot.
te nem latsz, en latok. meg mindenki mas is. ez azt jelenti, hogy van ilyen.
amugy ne mondd mar, h nem gyulolod a noket, amikor minden kerdesed arrol szol, hogy miert anyagiasak, miert magasak az igenyeik stb. es a valaszaidbol is frocsog az utalat.
egobabak:Dddd
nem tudnal egy kommentet se megirni ilyen jelzok nelkul, ugye? illetve azt elfelejted, hogy a ‘minden no k rva’ jellegu kerdeseid mem kritikak, csak buta provokaciok. ha tenyleg nrm gyulolod a noket, fogadd el, hogy NEM az o igenyeik magasak, hanem egyszeruen te nem felelsz meg a minimalis elvarasoknak sem ilyen vagy olyan okbol. illetve semmi kozod hozza, hogy masnak mik az elvarasai. ha en egy 2 meteres kek haju ferfit akarok, akkor azt akarok es neked 0 kozod van hozza.
15: Igen, elég magas a legtöbb nő egója, ez tény.
Ja és persze megint kamuzol, nem volt olyan kérdésem hogy minden nő lotyó.
Amúgy mit szirénázol itt? A pasiknak szól a kérdés.
De mindig bekeveredik ide ilyenkor egy nagyszájú nő aki hőbörög hogy biztos nőgyűlölő a kérdező.
nem eleg, hogy frusztralt vagy, meg buta is. nem azt mondtam, hogy szo szerint lekrvazod a noket, hanem azt, hogy MINDEN egyes kerdesedben szidod oket ezert vagy azert es altalanositasz. tehat lenyegeben minden not szarnak tartasz, akinek nem kellesz (es ugye senkinek nem kellesz). most linkelgessem be az osszes utalkozo kerdesed? vagy mar nem is emlkeszel, reszegen miket irkalsz ide?
latod, most se tudtal egy ertelmes kommentet lrirni, amiben ne szidalmaznal: kamuzok, szirenazok, minek irok ide nokent.. egyebkent pedig ismet ostoba is vagy: a kerdesben nem volt benne, hogy csak ferfiak valaszolhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!