Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért hirdetik azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hirdetik azt hogy a párkapcsolatokban ők brutális mennyiségű házimunkát végeznek amikor ez általában fals?

Figyelt kérdés

Mosás = fals, a mosógép mos, az nem munka hogy kiteregetsz heti kétszer száradni

Főzés = fals, a mai nő nem főz napi szinten, de ha főzne is, az se napi egy műszakba kerül, 2 fogásos ebéd 1-2 óra.

Takarítás = fals, nem takarít egyetlen nő se fél napokat mindennap.

Elvégeznek valamennyi házimunkát, ebbe bele van vonva általában a pasi is, az egyenlőség jegyében ,aztán megy a rikácsolás a brutális mennyiségű házimunkáról.

2021. febr. 20. 15:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a férjem a kapcsolatunk elején beszolt hasonlóakat mint ez a Staropramen. (Nem ilyen durván, de beszolt)

😁Na, én ott ezt csírájában folytottam el. Egy hetig nem csináltam meg semmit. 1 hétig!!! Gondolhatod mi volt :D Miinden szanaszét. 6. nap nem volt már tiszta tányér, pohár, vasalt ing sem...Kaját megdoldotta. Rendelt... :D De a vasalni nem tudott. 😂

Na onnantól nagyon megbecsülte a munkamat. Nagy részet nem is latta

...csak az eredményt, mivel home office mellett simán meg tudok csinálni csomo mindent. Pl mosni/teregetni/gépbe pakolni. Addig eldogoztak helyettem a gepek, de utána azokat ki kell teregetni,vasalni,elpakolni stb. és ezt sok pasi csak a fenti modszerrel fogja fel ilyen mélyen. Javaslom sok Nőnek, ha ilyet tapasztal. Ha ebből sem érti, akkor az a pasi kuka

2021. febr. 21. 11:53
 22/31 A kérdező kommentje:
21: beszólt a pasid hasonlókat mégis vele vagy, mert azért a jólét bejön.
2021. febr. 21. 11:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván már nem! Mért ebből megértette. Tudod, azok közé a kihaló felben lévő Nök közé tartozo, akik nem vágják ki a párjukat az első adódó problema, vagy véleménykülönbség miatt.

Igen. Szeretek jólétben elni. Mi ezzel a gond? Tudom,tudom. Tisztesseges Nő!! csak, és kizárólag csoró lúzer pasival áll le. Ne legyen egzisztenciája, se autója, legjobb ha szidja is azt akinek van.

2021. febr. 21. 12:02
 24/31 A kérdező kommentje:

Igen, szereted.Főleg ha csak úgy bele kellett sétálni. Meg szülsz 1-2 gyereket hogy be is biztosítsd magad.

Ahogy szoktátok csinálni,"csodálatos" nők.

2021. febr. 21. 12:10
 25/31 anonim ***** válasza:

21

Én ezt a munkát nem alacsonyítom le, de azért szerintem kicsit túl van itt mantrázva, hogy ez is naponta meg az is naponta. Mintha én meg azt mondanám, hogy ott a kocsi, hetente ki kell belülről pucolni, 3 naponta le kell mosni kívülről ronggyal, 2 hetente ózonos tisztítás stb. stb.

Nálunk nincs keresztbe téve egy fűszál se 1 hétig, akkor is tudok tiszta ruhát felvenni, akkor sem esz meg a szutyok.

Poharat meleg vízzel kis tisztítószerrel is elmosni meg 3 perc 5 darab, ha nincs beleszáradva semmi. Ahogy 2 nap alatt se lepi el semmilyen baktérium normális körülmények között.

Én is ismerek ilyen férfi embert aki mosogatni nem mosogatott 10+ éve, főzni nem főz stb. és hát ez van. Aki őt választja vagy nevelje meg vagy ne sírjon, ugyan úgy ahogy az állat miatt sem.

Amúgy meg ha valaki egyfolytában tip top kis házikót akar, akkor meg rákölti az időt és/vagy a pénzt. Aki úgyis elvan, ha nincs naponta felmosva, csak hetente az meg annyit nem tesz bele. Ez pont olyan mint a sportautó fogyasztásán és szervizköltségén sírni.

(Vásárlást is mint időrablást felírta valaki... Hát én elmentek egy anyukával vásárolni, 10 percet voltunk egy bevásárlóközpontban. Tudta mi kell, levette és mentünk tovább. Ja és ezt munkából hazafelé. Én se csinálhattam volna gyorsabban.)

Ezekkel a nagy önfényezésekkel többet nem akarok foglalkozni. Aki magára veszi, az nyilván ezt tenni, a többi pedig nem fog belekötni:)

2021. febr. 21. 12:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Megint kerdezem, mi ezzel a baj?
2021. febr. 21. 12:36
 27/31 A kérdező kommentje:
Semmi. Nagy érték a puncid biztos. Te most is oszthatod itt az észt, a pasidnak meg pénzt kell keresnie.
2021. febr. 21. 12:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyebként, dolgozom. Nem tart el senki!
2021. febr. 21. 12:40
 29/31 A kérdező kommentje:
Persze, dolgozol. Csak beköltöztél a pasi házába, élvezed a jövedelmét, esetleg dolgozol valami irodai ócska állást, amiből kijön a műkörmös, szoli meg egyéb női hülyeség költsége.
2021. febr. 21. 12:45
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Könyvelő vagyok! De köszi! :D

Ő szerette volna, hogy ide költözzek, és ő kérte meg a kezemet. Nem forditva! :D Nyilván a 350 ezres netto, nem túl nagy fizetésemből én is beletettem a magamét a kapcsolatba....de Nőként sose fogok ennél többet keresni, mivel (a tudomány mai állása szerint) a Nők tudnak szülni, a férfiak meg nem tudnak szülni, ergo (erthető okoból) a férfi kollégam lett eloleptetve!

Mi maradunk itthon a gyerekkel, mi megyünk betegszabira, ha beteg a gyerek (en mondjuk HO-ban dolgozom, így ez megoldott)

Én azon vagyok kiakadva, hogy elvarod a Nőtöl h kivegye a reszet a penzkeresésböl, de te nem akarod kivenni a részedet a (szerinted) minimális házimunkából. Ez szeribted fair?

Tudod mikor varhatod el, hogy a Nő csináljon mindent? Ha eltartod!

2021. febr. 21. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!