Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért hirdetik azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hirdetik azt hogy a párkapcsolatokban ők brutális mennyiségű házimunkát végeznek amikor ez általában fals?

Figyelt kérdés

Mosás = fals, a mosógép mos, az nem munka hogy kiteregetsz heti kétszer száradni

Főzés = fals, a mai nő nem főz napi szinten, de ha főzne is, az se napi egy műszakba kerül, 2 fogásos ebéd 1-2 óra.

Takarítás = fals, nem takarít egyetlen nő se fél napokat mindennap.

Elvégeznek valamennyi házimunkát, ebbe bele van vonva általában a pasi is, az egyenlőség jegyében ,aztán megy a rikácsolás a brutális mennyiségű házimunkáról.

2021. febr. 20. 15:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
24%
Kedves 10-es! Ne olvasd.
2021. febr. 20. 16:35
 12/31 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek #6al, Kérdező nőt nem láthatott még közelről, nem hogy együtt élt vele, így hogy tudhatná...
2021. febr. 20. 19:42
 13/31 anonim ***** válasza:
A pasiknak is ugyanennyi időbe telik megcsinálni...
2021. febr. 20. 20:10
 14/31 anonim ***** válasza:
27%

Nem kötök bele, hogy sok munka van egy háztartásban, de amit a 8-as írt az rohadtul irreális. Ismerőséknél akikhez takarítónő jár hetente nincs ilyen munka pedig őt ezért fizetik.

Már ott kicsit nevetséges, hogy heti 1 főzés. Mi? 1 Hétig 1 valamit eszik a család? Még 1 embernél is sok az 1 hét nem még 2-3-4 fő esetében.

Nálunk azért én is mosogatok, és azért rohadtul nem nagy meló. 3-4 naponta összejön egy 30 perces mosogatás, de ha minden nap elmosogatnék kaják után akkor se menne napi 10 perc fölé.

Konyhát nem értem, hova fertőtlenít valaki, ha heti 1x főz. Még a végén megöli a kenyérmorzsa másnapra?

Heti 2x porszívóni meg port törölni. Hát nem tudom 3 nap alatt mennyi por lesz a lakásban, de feltételezem nem sok. Ha még felmosást írod a sáros cipő miatt, ám legyen, na de heti 2x porszívózni. Na de a röhej a hetente szét kell szedni a porszívót is :DDDD Ne haragudj már meg de ha csak 1 literes is a porzsák az se telik meg gyorsabban mint 10 alkalom:DDD

Többire inkább nem írok semmit, mert már ez is gáz.

Nagyon jó, hogy leírja, hogy mi lenne az "ideális", de ilyen azért kevés helyen van.

Ahova hetente megy a takarítónő ott hetente 1x le van ebből valamennyi tudva. Az, hogy leirkálja valaki, hogy ez meg az... hát nem. Azért nem ez a valóság. Csak mellékesen mondom, hogy ezek kivetítve egy napra is legalább 1.5-2 órát jelentenek mint napi elfoglaltság. Tehát 5 kor hazaér valaki és tegyük fel eszik és és akkor 6-tól 8 ig takarít? Milyen életszerű az egész...

2021. febr. 21. 06:37
 15/31 anonim ***** válasza:

ui.: Mosogatás mellé megy a porszívózás és a felmosás is.

Csak az egyik legalább 15 perc, és normál esetben a felmosás előtt a port/sziládat még össze is szedem, de ha nem tanyán lakik az ember és nem főz sokat, akkor kb nincs is a lakásban semmi 2-3 nap alatt amit fel lehetne mosni.

A többit meg inkább nem is mondom.

2021. febr. 21. 06:41
 16/31 anonim ***** válasza:
Oooo Staropramen! Miert kinek a dolga a háimunka? Csak a nőé? Ott, ahol mindketten dolgoztok 8 órában, szerinted csak a Nő feladata?
2021. febr. 21. 08:30
 17/31 anonim ***** válasza:

#14 olvasni tudni kéne. Hét végén van főzés az fél nap. Hét közben nem főzünk, nyilván mert iskolában, munkahelyen eszik mindeni, de amint írtam, azért hét közben is befigyel néha valami (vacsorára nem mindig hideget eszik az ember, de egy tészta vagy sült krumpli összedobását nem nevezném klasszikus főzésnek úgy, ahogy a kérdező érti (három fogásos ebéd létrehozása)

Nem tudom, mekkora konyhátok van, de elég igénytelenk lehettek ha nem mosogattok minimum naponta egyszer, akkor a bögrék, müzlis tálkák, tányérok, poharak mind ott halmozódnak a mosogatóban? Mint írtam kicsi a konyha többen vagyunk, muszáj rendszeresen elmosogatni. Egyedül jó, hogy nem termelsz annyi edényt, de ahol gyerek van, más a helyzet. Főzés meg sütés után ne is beszéljünk róla.

És ezek fényében nincs is értelme elvárni tőled, hogy úgy feküdj le aludni, hogy el van mosogatva, konyhapult letörölve. Hét végén meg a maradék ott szárad a sütőben, gáztűzhelyen? Fincsi lehet a konyhád. Ahogyan a Wc és a fürdőszoba is.

Nem eldobható porzsákos a porszívóm, így ki kell takarítani, kiszedni belőle ami belekerült, a filtert átporszívózni és a műanyag részeket kimosni. Miután itthon edzem, jógázom stb. a földön fetrengve rájöttem, hogy a heti egy porszívózással már 3-4 nap után hajszálak és szösz ragad rám mindenhol. Azért, mert nem látszik ránézésre, még ez van.

A legtöbb anya napi egy órát simán eltölt házimunkával, kérdezz csak rá nyugodtan. Már amennyiben egy rendes lakásban akar lakni. Gyerek, kisállat mindig növeli a munka mennyiségét.

2021. febr. 21. 08:50
 18/31 anonim ***** válasza:
Vagy csak te nem érsz annyit, hogy bármelyik Nő a kisujját is mozditsa érted. Mert egy luzer vagy
2021. febr. 21. 09:43
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

17

Hát nem tudom, ha elég amit főztél 2 napra 3 főnek azt még úgy megértem, de akkor is szerdán már rendeltek, vagy olyan mennyiségben főzöl ami 6 napig kitart... azt már nem hiszem, hogy jó ízűen eszi bárki.

Néha főtök hét közepén... Hát én ha csak magamra főzök se főzök több mint 3 napra és az is elég nagy mennyiség. Ezért 3 embernek 3 napra megfőzni alsó hangon kb 2 kiló kiló hús. Ez 6 napra meg még több... és köret még nincs is.

Igénytelen nem igénytelen, ez nem az alekosz show, hogy addig nem fekszik le senkit amíg 1 mosatlan pohár van a mosogatóban.

Semmi baja nem lesz egy üdítős pohárnak, ha utána ki van lötykölve vízzel, eláll az 2 napot a mosogatóban, ugyan úgy ahogy egy morzsás tányér is. Az, ha valaki pörköltet eszik meg franciasalit még oké, de egy zsemlemorzsás tányér milyen komoly bacitanya meg igénytelenség... hát ne röhögtess. Mosogatógépet sem indítok el 4 tányérre meg 4 pohárra, csak hogy "igényes legyek".

Az meg külön érdekes, hogy nálad a fertőtlenítés, meg a letörlöm a pultot, ha morzsás vagy rácseppen valami ugyan az.

Hát nem tudom milyen maradékról beszélsz, de gondolom arra amit nem eszel meg a tányérból. Nem, mert tudod felénk szutykoséknál ezt a maradékot kiöntjük a kukába ha van:) De mivel általában mint normális ember annyit szed mindenki amennyit egyszerre elfogyaszt. Ha meg marad a tanárban fél kanál az megy a kukába aztán egy tányér öblítés és kész.

Azt, hogy te megszállottan takarítod a porszívót is, már nem az én saram.

1 alkalom után nincs olyan kicsi porzsák ami megtelik:) Ha neked erre igényed van, ám tedd.

Aki állatot tart, az meg ne sírjon, hogy mennyi munka takarítani a lakást... Ki lehet dobni az állatot és nem lesz szőrös minden. Ha meg úgy döntöttél, hogy kell akkor meg nem kell ezt is a nagy házimunka mellé tenni, hogy huh de nagy dolog a házimunka, meg sok a kosz.

Én is voltam állatos lakásban, és a gyomrom kifordult attól, hogy minden macska/kutyaszőrös. Érdekes nálunk heti 1 takarítással nem olyan dzsuvás a ház mint nekik heti 2-3-al. Ja, persze ilyenkor mi vagyunk az igénytelenek... Nem csak nem tartunk benn állatot, így nem kell olyan süteményt kínálni amiben macskaszőr van, sem olyan pohárból inni, sem olyan kanapéra leülni.

Amúgy meg ez a napi X óra dolog. Odaraksz valamit főzni, beindítod a mosógépet, mellé meg a mosogatót aztán 3 dolog meg párhuzamban, így 3 egység idő helyett 1 egységben megvagy, csak nem kell facebookozni mellé. Amíg egy hús + köret megfő simán elmosogatok, így a 3 óra házimunka kijön 2-ből mondjuk, de ha még elindítanék egy mosást amíg a hús előkészül, még tovább menne le az időt, szóval nem kell ezt túltolni.

2021. febr. 21. 11:06
 20/31 anonim ***** válasza:

Én ennek a f*sznak leírtam már, hogy mi mindent hagyott ki, a mosás főzésen kivül, de b*szott válaszolni mert tudja, hogy igazam van.

Nem mondom, hogy nincs olyan Nő, aki lusta, es ezeknek a felét nem csinálja meg, de a legtöbb lelkiismeretesen, 8 ora meló után EGYEDÜL megcsinalja ezeket. Na ez az ami k..vara igazsagtalan! Majd ha eltartod, akkor várhatod el ezt 100%ban. Amugy felezni kell a (szerinted kevés: "mosásfőzés" házimunkát.)

Takaritas:

Le kell porolni, gyerek után osszepakolni, a mosogatógépet naponta bepakolni. (Az sem pakolja el magát, miután elmosta a cuccokat+ amit nem lehet betenni, szintén el kell mosogatni)

Porszivozni heti 2x min, fürdőt kitakaritani, kádat kimosni, (mind a ket fürdőt) wc.t kipucolni, felmosni, agyruhát húzni hetente, hetente 1x bevasarolni, gyerekért elmenni, reggel elvinni. Gyerekkel tanulni...

Mosni. + utána, megszáradt ruhakat leszedni, kivasalva, szekrénybe betenni.

(Ez a szombatom szokott lenni)

Nyáron a medencet porszivozni, (ha csak egy nap nem csinálod, feleszibaz alga) plusz korulotte takaritani.

Főzni 2 naponta szoktam...

Ablaklucolás, kamratakaritás, hűtőktakaritás havi/kethavi munka szokott lenni.

2021. febr. 21. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!