Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ízléstelen a szinglikosár?
"Mert amúgy is tömve a hely, ideges mindenki. Csináljanak akkor egy Auchan társkeresőt, ahova csak ilyen reménytelenek mennek."
istene, ez a 10 millió házmester országa
Házmester?
Téged nem idegesít, amikor a 12 tagú család előtted tötymörög, vagy mikor a qrva lassú ember lépésenként megáll előtted? Pont az hiányzik, hogy álldogáljanak még páran a bolt közepén, mint a töketlenek.
Bizony, fele annyi sem vagyok, de férfi se. Egyszerűen szánalmas, életszerűtlen, és akadályoz másokat.
Mondom, építsenek zöldövezetet a parkolóban, és legyenek ott szívecskés padok, vagy akármi.
El nem tudom képzelni, ki akar husiválogatás közben ismerkedni. Mármint nők közül.
Ah, az a halálom, amikor ismerősök találkoznak. Pláne ha kölykök is rohangálnak körülöttük, akikre nem figyelnek. És az út közepén, jó magyar módra.
Nem, az életemet az emberek teszik keserűvé, a többségük olyan ostoba, azt sem tudom, hogy tudnak egyszerre járni és levegőt venni. Kevesebb ember lenne, fú, ez csak álom.
"Bizony, fele annyi sem vagyok, de férfi se."
Férfiben is gáz a mizantróp, Ebenezer Scrooge típus, nőben meg duplán az. Büszke lehetsz magadra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!