Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ízléstelen a szinglikosár?
Használja egyáltalán valaki? (egyébként már a maglódi Auchanban is van).
Nem tudom elképzelni, hogy bárki használná, maga az elképzelés szerintem aranyos.
Szerintem jópofa. :D
Na mi van, így már nem merik egyesek felvállalni a szingliséget, csak a neten? Itt a való világban érdemes ismerkedni.
"Na mi van, így már nem merik egyesek felvállalni a szingliséget, csak a neten?"
Honnan veszed, hogy aki szingli, az automatikusan ismerkedni akar? Az, aki "felvállalja" a szingliséget, szerintem pont olyan, aki jól érzi magát így, egyedülállóként.
Ifjú titán koromban rendszeresek voltak az olyan bulik/partyk, ahol 3 színű uv karkötőt lehetett viselni:
Zöld- szeretnék ismerkedni
Sárga- bonyolult
Piros- foglalt
Ha akartál vettél egyet és viselted, ha nem akartál, akkor nem. Ennyi. Ebbe a kosár dologba se kellene többet belemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!