Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, hogyha nem tudom kimutatni az érzéseimet?
Sztem tul erzekeny vagy vagy nem is tudom neha adod az eroset kozbe egy kislany vagy :)
Sztem nem gond ez, olvass es probald jobban megerteni onmagad
Kimutatod Te az érzéseidet (csúnyán viselkedsz a szüleiddel), de negatív irányba.
Jó jel, hogy magad is észre vetted, hogy nem jó így.
Egy barátság félrefutása miatt pedig ne keseregj. A mai helyzetedben ne érjen Neked többet a barátság, mint egy szerelmi kapcsolat. Ne habozz, ha majd egy fiú közelít feléd, hanem fogadd el őt társnak. Beszélgessetek az égvilágon bármiről. Ez azért kell, hogy alaposan megismerjétek egymás jellemét, nézetét: mi az ami nem imponál benne, de elnézhető és mi az, ami el sem nézhető. Ekkor szakítani kell.
A párválasztás szóban benne van, hogy "választás". A sok fiú közül választasz, a fiúk pedig ugyancsak választanak a lányok közül és lehet, hogy éppen Te leszel a kiválasztott. Nem szabad elkeseredni egy szakítás miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!