Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jobb egy 26 éves srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egy 26 éves srácnak egy 34 éves nővel?

Figyelt kérdés

Nem rólam szól, ismerősökről jutott eszembe.

Adott egy pár ahol a srác 26 pár éve diplomázott. Mindketzen dolgoznak már a nő 34. Nem bombanő, de nem néz ki rosszul. Szóval nem is arról va szó, hogy egy baromi dögös istennő a csaj, átlagos, sportos.

Tényleg csak elméleti síkon nézzük a kérdést!

Persze nyilván jól kijönnek, megvannak, van közös érdeklődési kör stb.

De ott van a dolog hogy szeretnének valamikor gyereket. Csajnak most a covid miatt munkája se, túl régóta sincsenek együtt, kb 1.5 éve. A srác ráérne még a gyerek kérdéssel, egzisztencia, fiatal, sok minden mást is akarna még a gyerek előtt, de a nőnek már ketyeg a biológiai óra.

Nem lehetetlen 35+-san gyerek de egyre nehezebb lesz.

Miert jó akkor egy 34 éves nővel együtt lenni?

Mielőtt valaki elkezdené hogy miért áskálódom és a többi leszögezném hogy erről szó sincs. Csak szembe jutott hogy más hogyan vélekedik erről, a helyzetről, meg úgy általánosságban a hasonló szitukról.

Volt-e valakinek tapasztalata?

2021. febr. 10. 14:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

#15 Köszönöm az értelmes, normális, nem beszóló választ!

Megjegyzem nagyon sokan el vannak tévedve! Személyeskednek, beszólnak, bunkók úgy hogy semmi rosszat nem állítottam vagy kérdeztem. Ez csak a saját szegénységi bizonyítványa mindenkinek, hogy egy szimpla, általános kérdés alapján olyan következtetéseket vonnak le hogy engem hagytak el. Röhejes.

(Hetero pasi vagyok amúgy). Ergo nem érdekel. Csak megfogalmazódott bennem egy kérdés. Egy elmélet, egy ötletfeldobás. Egy olyan aspektusa a kapcsolatoknak, amin szerintem érdekes elmélázni.

Akinek meg annyira rossz a napja/élete hogy egy idegennek ennyi alapján beszól vagy besavanyodott, önigazolást kereső nők (tisztelet a kivételnek) azt csak szanni tudom. De nem baj:)

2021. febr. 10. 16:52
 22/28 A kérdező kommentje:
#20 nyilván nem látom át teljesen, amit tudok róluk hogy a pasas akar elvileg. A nőről még kevesebbez tudok.
2021. febr. 10. 16:55
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
próbálj ki egyszer egy 34+os nőt és majd rájössz:) maradjunk ennyiben.
2021. febr. 10. 17:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Am' szerintem manapság már ez szülés téma nem olyan nagy cucc. A legkisebb tesóm 3 éves. A mostohaanyám 48 évesen szülte és makk egészséges.

Bár a biológiai órával mindenki szeret pedálózni, de nincs akkor jelentősége mint régebben. Legalábbis apám korosztályában elég sokan váltak és később kezdődött a második, vagy sokadik házasság, és apuék generációjának még fontos a gyerek így egy csomó pár már eleve 35 fölött vállalta a második fészekaljat.

Nekem ez sem rendhagyó.

2021. febr. 10. 17:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ma már sokan az első fészekaljat is 35+ vállalják, nincs ebben semmi extra. A szülészeten rengeteg a 30-40 közötti első gyerekes kismama.

20 körül kevesen vállalnak tudatosan gyereket, ők meg leginkább a családiért. 🙄

Ma már inkább 40 felett számít valaki idősnek az első gyerekhez. De az se ritka. Szomszédom 40 évesen szült ikreket, 43 évesen a harmadikat. 😊

2021. febr. 10. 17:29
 26/28 anonim ***** válasza:
46%

És akkor mi van ha 34 éves a nő a férfi meg 26?

Én is 30 plusszos vagyok és 29 és 26 éves ferfiak szeretnének kaocsolatot velem.

Mindketten azt mondták, ők nem is akarnának már huszénvessel kezdeni, mert a többség nem érdemes párkapcsolatra. Se főzni nem tudnak, de még a hajlandóság sincs meg bennük. Se házimunkát esetleg elvégezni, csak barinőzni, meg ugrabugrálni a fitneszteremben.

Ha pedig gyerek is van, akkor ledobja anyucihoz, vagy anyóshoz.

A többség nem nőként viselkedik,ami illő lenne, mármint egy nő, lány tudjon már valamit azért főzni, tajarítani és egy okos, értelmes gyereket felnevelni, főleg, ha lány akkir egy igazi nővé fornálmi, és nem kis nyafogóa műp...cs...ává kb.

2021. febr. 14. 20:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Elírásért elnézést
2021. febr. 14. 20:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Egy 34 eves no lehet siman vonzo es lehet egyikuk sem szeretne gyereket.
2021. febr. 15. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!