Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elfogadnom 34 éves férfiként - hogy soha nem lesz már párkapcsolatok?
'mert nem akarok megváltozni.'
Mit kell elfogadnod? Ezt a döntést te hoztad. Nincs mit elfogadni. Szóval ne nyavalyogj.
Ne sajnáltasd magad! Igen, a Te döntésed, tehát vagy elfogadod, vagy feladod az elveidet és mégis ismerkedsz.
Biztos ér pár csalódás, biztos nem találod meg rögtön az igazit, de ezzel így vagyunk mindannyian. Mégsem adjuk fel!
Elhagyott a barátnőd mert nem tudtál leszokni a függősègről ès most azt gondolod, hogy soha senkid nem lesz?
Ugye jól èrtelmeztem a kèrdèst.
Meg tudsz változni ha akarsz! De te olyan vagy mint èn másèrt megváltoznál ha lenne egy lány akiből elèg erőt meríthetnèl bármire kèpes lennèl. Figyelj lesz mèg ilyen lány az èletedben biztos de előbb tanuld meg èrtèkelni meg szeretni magad ès magad miatt gyere le a függősègről aztán utána jöhet az igazi!
Igen - Jól érted a helyzetet.
Remélem igazad lesz..
Igyekezni fogok!
Azonban elég súlyos függőségem van már, és kilátástalan az egész..
De nem adom fel. Egyedül fogom megoldani ezt. Vagy sikerül - vagy nem - majd kiderül...
Neked legalabb volt parkapcsolatod....
Nekem meg az sem, es szuz is vagyok. Na mit szolsz? Helyemben Dunanak mennel???
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!