Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik elítélik a prostitúciót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elítélik a prostitúciót azok erről mit mondanak?

Figyelt kérdés

Ez a téma mindig érdekel, hátha itt majd elmondják a tutit.

A prostitúció az amikor valaki anyagi/tárgyi szolgáltatás nyújtása szexuális ellenszolgáltatásért cserébe. Ilyen alapon a legtöbb férfi lényegében a szexért fizet közvetve amikor elmennek randin vacsorázni stb?

Illetve az sem ritka, hogy kap XY valami ajándékot és aznap este valamiért szexre kerül a sor.

Persze érzelmi töltetre rá lehet fogni, de ilyen esetben akkor pl azok sem elítélhetőek akik Sound jegyet adtak szexért cserébe?

2021. febr. 10. 08:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Tudod kerdezo a kapcsolat velejaroja a szex. Nem "kapja" valaki valamiert. Ez csak a kreteneknel merul fel, hogy azert KELL ajandekot venni, hogy legyen szex. Ez azt jelenti, hogy a vilag alaposszefuggeseit nem ismered. Ha kapcsolaton kivul akarsz ajandekert szex-et, arra is lehet talalni olyanokat, akik bevallalnak teged is, valami utszeli. De azt meguszod olcsobban is.
2021. febr. 10. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a párkapcsolatot ( vagy csak a randizást) a prostizashoz hasonlítod. Ha nem érted a különbséget, es úgy tűnik nem akarod érteni akkor írogathatunk barmit. A fejedbe vetted hogy ha egy par szexel az csak valamiert cserébe lehet.
2021. febr. 10. 14:42
 13/15 A kérdező kommentje:

10-es

Szerintem olvasd el a kérdést és legalább az én válaszaimat, mert látszik, hogy a cím alapján ítéled meg a borítót. Konkrétan sehol nem hangzik el hogy miért nem támogatod ezt és ezt...

11

Szerintem szó sem volt arról, hogy kell venni valamit párkapcsolatban, hogy szex legyen. Szimplán ott a párhuzam, hogy amennyiben kap egy táskát, cipőt stb stb és akkor a heti 1 szex valamilyen furcsa módon felugrik 2-re az olyan mintha "megvenné" a szexet, ergó egy bizonyos prostitúció lenne.

Szerintem te sem olvastál el sokat a leírtakból, vagy csak nem érted. Írtam, hogy filozófiai elmélkedés a kérdés, nem azért mert annyira vacsiért akarok valakivel dugni.

12,

Mivel írtam többször is talán, hogy az ajándék/éttermes vacsi miatt mondjuk a heti 1 szexből 2-3 lesz azon a héten így feltételeztem az evidens, hogy átlagosan van hetente 1 ajándéktól függetlenül.

A párkapcsolat prostizáshoz való hasonlítása az abban az esetben áll fenn amikor kapsz valamit és hirtelen este szex lesz, ergó olyan mintha megvennék az alkalmat. Ezen felül semmilyen hasonlítás nem volt:)

Igazából az eredeti kérdés mindig az, hogy ha a pénzért szexelni prostitúció és tárgyért szintén. Akkor kapcsolatban ennek következtében nem ugyan olyan dolog-e.

Még mielőtt 11 ideböfögne feltételezzük, hogy szex gyakorisága havi 1 vagy heti 1, aminek a száma megugrik.

Illetve, ha a prostitúciót kinézethez kötjük akkor mondjuk egy jóképű csávóval/nővel szexelni pénzért/ajándékért miután/mielőtt megkaptad/nád már nem az?

2021. febr. 10. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. febr. 10. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"Érzelem/vonzalom van a dologban. Megint visszakanyarodunk oda, ha mondjuk egy nem rosszképű srác mondjuk valami ajándékot ad a csajnak a szexért akkor már megint túllépünk azon, hogy ez így már nem is prostizás csak kedvesség."

Nem erre utaltam. A pénzért való szex során olyannal szexelsz, akivel a pénz nélkül nem tennéd. Olyan nő akinek van önérzete, vagy nincs az éhhalál szélén, az nem szexel pénzért, ahogy egy pasi se vesz azért ajándékot a párjának, hogy este betehesse. Legalábbis olyan nem, akinek minden rendben van a fejében.

Én nem tartom prostitúciónak azt, ha olyannal szexelsz, akivel amúgy is szeszelnél. Nem a táska miatt szexelsz, nem a táska értéke miatt, hanem a gesztus értéke miatt. Egy kinder csokiért is hajlandó vagyok szexelni a párommal, pedig abból aztán annyit veszek amennyire vágyom. Nem az ára miatt lesz este plusz kedvem szexelni, hanem mert érzem, hogy szeretnek, gondoltak rám, fontos vagyok stb. Az érzelmi töltet miatt, amit aznap kaptam.

Ha nincs érzelmi töltet, kizárólag az anyagi javak/egyéb előnyök miatt jön létre a szex, az prostitúció. De ez egy normális kapcsolatban nem történhet meg.

" Valamint te honnan tudod eldönteni, hogy a srác aki neked nem jön be az épp másnak sem jön be?"

Sehol nem írtam, hogy számít, hogy másnak bejön az adott férfi, vagy sem. Az adott nő és az adott férfi közti aktus volt a kérdés. Irreleváns, hogy Pista Gizinek tetszik és ő mindennemű anyagi juttatás nélkül feküdne le Pistával, ha Pista Marissal fekszik le, aki csak a 20 ezerért tette szét a lábát. A kettő nem függ össze és nem is értem miből hoztad ezt ki.

2021. febr. 10. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!