Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ éves nőktől kérdezem, van olyan, hogy valaki megszokja a szingliséget, és egy idő után nem is akarja feladni a szabadságát?
Huszonéves még birom hogy megfeleltségi kenyszerben élek.
Szerintem idősebben plane gyerek mellett már nem menne es kizárt hogy akarnám.
Azaz a mostanival sem tudok elkepzelni házasságot es nem is akarok.
20 vagyok. Rájöttem hogy tényleg szeretnék kapcsolatot. De egy olyat ahol a másik nem korlátoz és nem féltékeny. Nem azt jelenti hogy megcsalnám vagy mindenféle pasikkal járnék ide-oda, de igen vannak barátaim és imádok társaságban lenni, mászkálni, jönni-menni.
Még egyetemre járok (harmadév) és szeretem ezt a fajta szabadságot és szeretném kielvezni ameddig lehet. Olyan kapcsolatra vágyom, ahol ha el akarok menni péntek este a barátaimmal bulizni, akkor elmegyek és a másiknak ez nem probléma.
Mégegyszer mondom, nem lerészegedni vagy megcsalni. Csak mert sokak szerint bulizás=alkalmi szex mindenkivel. Nem!
De ez is csak egy példa. Olyan emberre vágyom aki nem korlátoz teljesen le, akivel nem kell összenőve lennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!