Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg erre buknak, vagy mi?
Hogy egy kicsit husibb(inkább átlagos),de nem duci csaj helyett inkább a pálcika,vékonyabb lányokat válasszák a fiúk.. meg aki divatos.. én probálok egyedi lenni,de én persze nem is tehetem meg,hogy márkás cucokban járjak,meg ha azt tenném jóval kevesebb ruhám lenne.. :( ti mit gondoltok erről?! :) lehet,hogy kicsit hülyén fogom fel,de mostanában ez zavar..
ui. hiába mondják később,hogy ez nem így van stb. mégis úgy cselekszenek.. hogy inkább egy vékonyabbat választanak...
Tizenévesen még hatott rám is a média agymosása, de az évek alatt észhez tértem.
21F
átlagos lányokat tartom a legszebbnek ne legyen vékony de ne is túl dagi, de egy kicsit legyen husis.
ezenkívül ha valaki azt nézi hogy milyen márkájú a ruha ami rajtad van az a világ gyökerei közé tartozik. sokkal fontosabb az hogy stílusos legyen (ami nem egyenlő a divatossal, mert aki divatos az sokszor undorító ruhákat is felvesz,mint Lady p*na Gaga...) és legyen ápolt.
Nézd, én kövér vagyok, de van barátom és jelentkező is mindig akadt, akad (próbálkoznak).
Nem öltözöm divatosan, de nem is a múltban élek.
Minden férfinak más jön be, szóval nem lehet általánosítani, ezt ne feledd! :)
Ha husis (van rajta izom) az jó. A zsíros lányok meg senkinek nem kellenek, ha én lemegyek kondiba, és edzek, akkor hagy várjam már el, hogy a csajom is hozza a szintet.
És igen, előbb lennék egy modell lánnyal, mint olyannal, akinek 10% fölött van a testzsír%-a.
És a fiúk nem válasszááááák a lányokat, hanem választják...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!