Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg erre buknak, vagy mi?
Hogy egy kicsit husibb(inkább átlagos),de nem duci csaj helyett inkább a pálcika,vékonyabb lányokat válasszák a fiúk.. meg aki divatos.. én probálok egyedi lenni,de én persze nem is tehetem meg,hogy márkás cucokban járjak,meg ha azt tenném jóval kevesebb ruhám lenne.. :( ti mit gondoltok erről?! :) lehet,hogy kicsit hülyén fogom fel,de mostanában ez zavar..
ui. hiába mondják később,hogy ez nem így van stb. mégis úgy cselekszenek.. hogy inkább egy vékonyabbat választanak...
A turkálók a legjobbak szerintem!Én is szoktam ott vásárolni. A márkás cuccok engem annyira nem érdekelnek.És nem is a márkás cuccok a lényegesek.
Egyébként szerintem a legtöbb normális fiú nem azt nézi, hogy kinek van több feleslege, vagy ,hogy milyen vékony...
Inkább a tini fiúcskákra jellemző ez.Őket előszőr inkább a külső érdekli.
Ne aggódj!Biztosan csinos vagy Te is!:)
Én speciel a vékony, deszka lányokat szeretem. Aki kicsit is husosabb nem jön be.
A divat teljesen lényegtelen, legyen átlagos. De punk, gót, meg hasonló elmebeteg stílusú azért ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!