Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért magyarázkodik? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magyarázkodik? Nekem már nem kell beszámoljon a tetteiről. Vagy igen?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel (akivel közös megegyezés alapján szakítottunk kb 1 éve) nemrég beszélgettem. El volt menve a nagyanyjához három hétre. Mondta, hogy ismerkedett fiukkal s én mondtam, hogy örvendek, hogy összejött valakivel. Erre elkezdett mentegetőzni, hogy csak több figyelmet fordított az egyik fiúra, meg hogy nem történt semmi köztük. Amúgyis csalódott benne (mármint a fiúban), mert sok hülyeséget csinált. Erre csak annyit mondtam, hogy én benne csalódtam, mert minden jöttmenttel flörtölget. Elég bűnöző gyerek volt az illető. Csalódtam az exembe, hogy pár hét alatt összejön egy ilyen sz.rházival.

De a fő kérdés, hogy minek mentegetőzik?, hogy Ő jó kislány volt, max flörtölgettek a fiúval. Ott magyarázkodott.

2010. aug. 16. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
amilyen alapon leszólod őt, ő olyan alapon magyarázkodik...
2010. aug. 16. 17:53
 2/6 A kérdező kommentje:
De, hogy csalódtam benne azt nem mondtam neki. Lehet, hogy észrevette...Csak úgy mesélte és utána jött is a magyarázkodás.
2010. aug. 16. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem jött össze vele, még jó, hogy letagadja. Amellett meg lehet, hogy tényleg csalódott benne, és szégyelli az egészet, hát azért magyarázkodik, önmaga előtt is, megbánta, ennyi. Nem kötötte vele össze az életét, belátta, hogy nem neki való, szerintem egy pár hetes méltatlan flört miatt ne mondd neki, hogy csalódtál benne, nagyon rosszuleshet ilyet hallani.

A másik meg az, hogy a legtöbb ember az exei előtt nem tud igazán fesztelenül, nyíltan beszélni a későbbi kapcsolatairól, próbálkozásairól, pláne kudarcairól. Függetlenül attól, hogy érez-e valamit még a volt partner iránt vagy nem.

2010. aug. 16. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Erre csak annyit mondtam, hogy én benne csalódtam, mert

minden jöttmenttel flörtölget. "

Miután szakítottatok egy éve, semmi közöd hozzá hogy kivel flörtölget, szóval nem értem miért mentegetőzik és nem értem miért minősítgeted az azóta létesített kapcsolatát.

2010. aug. 16. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amiért te szemrehányást teszel neki.
2010. aug. 16. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Akármelyik lány mesél ilyesmit, azért megváltozik a véleményem róla. Főleg, hogy őt még elég jól ismertem és anno nem volt ilyen. Anno megválogatta, hogy kivel jár, nem az első gyerekkel akivel találkozik. Nekem nem kell bizonyítania.

Amúgy mondom, bármelyik lányról megváltozott volna a véleményem. Nem osztottam ki...Ő kezdett egyből magyarázkodni. Én csak utána fejtettem ki a véleményem.

2010. aug. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!