Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi magyarázkodik?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy mikor össze veszünk vagy valami hibát követ el az helyett hogy beismerné valahogy mindig kimagyarázza!?2011. máj. 28. 21:46
1/8 anonim válasza:
Nőkre is pont úgy igaz ez. De talán nem kéne neked sem, és nekem sem általánosítani. Nem? De.
2/8 anonim válasza:
Nos, én mindig elismerem, ha hibát követtem el, és vállalom is érte a felelősséget, nem keresek kibúvókat soha. Tehát nem. Nem minden férfi. :)
3/8 A kérdező kommentje:
jó tudni hogy vannak kivételek :)
2011. máj. 28. 21:50
4/8 anonim válasza:
Én sosem hibázok! :-D
Aztán ha mégis, akkor meg nem vesződök ilyennel, hogy magyarázkodás.
7/8 anonim válasza:
A játékban már kiegészítő is van, ami magyarázkodik helyettünk. Így vagyunk összerakva. Kromoszómafüggetlenül.
8/8 anonim válasza:
Mert nekünk férfiaknak nincs hozzá tehetségünk, h elhitessük a párunkkal, h ő a hibás :P Így jobb híján marad a magyarázkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!