A szülőket kérdezem. Fontos, hogy a lányotok beszámoljon arról, ha már nem szűz?
igen már ideje h elveszítse a szüzességét az én Arankám
121 N
Szia! Igaz nem vagyok szülő, de azért írok véleményt.
Én anyukám, nagyon nem örült, mikor elmondtam neki, hogy lefeküdtem a barátommal, de 1 kis veszekedés után megköszönte, hogy elmondtam, és hogy tudja, hogy akár hónapokig mondhattam volna azt, hogy még nem.
Szóval, szerintem fontos.
18
ha te vagy a szülő, hagyd békén, ez a magánügye. ha már nem szűz akkor már nagylány elvileg(hacsak nem abból a fajtából van aki 14 évesen veszíti el), és ha nagylány akkor már vannak magánügyei. ha mégis akarná majd elmondja ha akarja.
ha te vagy a lány, "számolj be" ha akarsz csak ne túl részletesen, ha azt veszed észre hogy a fejük lassan elvörösödik, akkor már rég túllépted a határt..XD
nekem most 4 éves a kislányom, igyekszem úgy nevelni, hogy őszinte lehessen velem mindig. de ha nem mondja el, nem a világ, én mondjuk elmondtam anyukámnak, de nem tudom, ő milyen lesz. értelmes kislány, jó nevelést kap, tuti nem fog hülyeséget csinálni :) sztem a konkrét eseményről szóló beszámolónál fontosabb, hogy tudja a szülő, kivel jár a lánya, kik a barátai stb. én anyukám is mindig szerette ellenőrízni a társaságomat, utólag azt mondom, bölcsen tette :)
28/N
Igaz én nem szülő vagyok. A szülők szeretnének mindent tudni a gyerekükről, de tiszteletbe kell tartani a magánügyét.
Anyu nem kérdezte meg soha, de amikor megtörtént magamtól elmondtam. Van aki megosztja anyukájával, van aki nem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!