A szülőket kérdezem. Fontos, hogy a lányotok beszámoljon arról, ha már nem szűz?
Én nem vagyok szülő, de olyan életkorban vagyok, amikor lehetnék. Én azt szeretném, ha a lányom még előtte szólna, nehogy teherbe essen.
Én 20 voltam, amikor segítséget kértem anyukámtól, hogyan védekezzek. Azt mondta, hogy úgy, hogy nem csinálom. És nem segített! Nem adott tel.számot a nőgyógyászához, nem mondta, hogy gumival. Persze megoldottam nélküle is, de nagyot csalódtam benne.
Nagyon szeretném, ha a lányommal nem történne ez meg.
én nem mondtam el anyámnak, mert nem túl jó meg bizalmas a viszonyunk, de nyilván ő se hülye és nem hiszi azt, h másfél év után nem volt még semmi :D
18/L
Ne haragudj, de 20 évesen nem tudtad, hogy mivel védekezhetsz, akkor elvileg már két éve felnőtt ember voltál, ezt tényleg nem bántásból mondom, de fel sem világosított meg semmi?!
Nekem sem bizalmas túlságosan a viszonyom anyukámmal, de 16 évesen vele voltam először nőgyógyászati vizsgálaton, a szüzességem elvesztésére magától rájött, megkérdezte, hogy jó volt-e, és h használtunk-e gumit. Ha nem kérdez rá nem biztos, hogy elmondtam volna neki...
Leegyszerűsítve:ha a védekezés megoldott,és nem minden héten más partnerrel történik, talán lényegtelen lehet ez az infó.
Anita/15,a lányom : ez rád nem vonatkozik.:-)
Szerintem a "gyerek" magától elmondja , ha van bizalma a szüleihez!!!
ez kis gyerekkorban eldől milyen lesz a későbbi kapcsolat anya és lánya között, mert elsősorban az anyákkal osztják meg ezt a titkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!