Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha lenne egy középszeru alatti, szegény, de dolgozó párod, aki egyszercsak megkérné a kezed?

Figyelt kérdés
S kiderulne, azért tette mert megnyerte a lottó ötöst, s azért nem tette eddig mert egy senkinek tartja magát, s ezután is annak tartja magát ellenben most anyagilag minden meglenne. (A kapcsolat alapvetően jo kapcsolat, csak eddig nem merult fel benne se házasság lakás se gyerek, mert a létminimum környékén él, elsőre esélye se volt másodikat ilyen viszonyok közé nem akart.)
2021. febr. 8. 15:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
"ha ismerkedéskor én elmondom, hogy nekem mi fontos, ő ezt úgy tűnik, elfogadja, és utána fityiszt mutat, " mondjuk erről nem volt szó a példámban. de ez tényleg problémás helyzet lenne szerintem is
2021. febr. 9. 10:40
 22/30 anonim ***** válasza:

20-as te miről beszélsz?

14, 17, 18

Tanulj már meg nem csak olvasni, hanem értelmezni.

A kérdésed nem érdekkapcsolatról szólt, ergo csak egyetlen válasz ami logikus!

Az ok okozat, már rég megkérte volna a kezét a másiknak, csakhát senkinek érezte magát, de attól még szereti a másikat, ergo nem érdek, hanem mindent de mindent meg akart adni annak a másiknak. Nem csak az esküvőn hanem egész életében.

Saját kérdésedet sem tudod értelmezni ezek alapján.

De hogy az én válaszaimból, hogy hoztál ki hazugságot, hogy én azt írtam érdekkapcsolat, azon csak kamillázni tudok őszintén.

Ha ennyire unatkozol zaklass mást a hülyeségeiddel.

2021. febr. 9. 11:38
 23/30 A kérdező kommentje:
neked gond az olvasás. az elején még ok elsőre nem sikerult értelmezni, ez bárkivel megeshet de ha leirom konkrétan, hogy nem érezte magát senkinek, hanem valoban az s ezt felismerte, s ekkor se sikerul értelmezned a leirtakat...
2021. febr. 9. 11:41
 24/30 anonim ***** válasza:

Az a baj 23-as hogy szám szerint nem írod melyik válaszoló írt érdekkapcsolatról.

Mert én nem. 22-es vagyok.

A példádat ha visszaolvasod a kérdésed alatt akkor ott így van:

"azért nem tette eddig mert egy senkinek tartja magát, s ezután is annak tartja magát ellenben most anyagilag minden meglenne."

Amugy irrealis. Ha ez így lenne akkor még a nő se, se a pénz nem tudná boldoggá tenni se a gyerekei, bármennyire is akarná boldoggá tenni a nő.

Szerintem szimplán csak elirtad. Pl. Szerény tisztába van a határaival de boldog mert megtalálta élete szerelmét. Így lenne ok.

Ha olyanfokú önértékelési problémája van amit csak maga tud helyrehozni akkor meg kérjen segítséget.

2021. febr. 9. 12:03
 25/30 anonim ***** válasza:
Valoban senki alatt mit értesz? Konkrétan írd le mert ez így értelmezhetetlen.
2021. febr. 9. 12:05
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem irtad le konkretan. Csak hogy senki. De hogy senki?

Tudod kik mondhatják azt hogy senkinek érzik magukat? Akiket megszületésük után inkubátorba téve magukra hagyták névtelenül. Lesz ugyan irata neve de az nem ugyanaz mintha tudná.

Szóval konkrétumokat írjál mert ez igy semmi. Nem hogy információ.

2021. febr. 9. 12:08
 27/30 A kérdező kommentje:

"Az a baj 23-as hogy szám szerint nem írod melyik válaszoló írt érdekkapcsolatról.

Mert én nem. 22-es vagyok." az a baj, hogy külön számozni kellene, hogy feismerd

2021. febr. 10. 15:34
 28/30 A kérdező kommentje:

"Amugy irrealis. Ha ez így lenne akkor még a nő se, se a pénz nem tudná boldoggá tenni se a gyerekei, bármennyire is akarná boldoggá tenni a nő."

nem értem, attol hogy valaki nem valami fontos ember még lehet boldog. Nem akarriertől lesz valkaki fontos hanem ép attol, hogy pl. gyerekei vannak, normális nője, stb. Lehet akármilyen fényes karrier, lehet professzor király stb., ha csak érdekből van veled egy nő, nem leszel boldog.

2021. febr. 10. 15:36
 29/30 A kérdező kommentje:
"Valoban senki alatt mit értesz? Konkrétan írd le mert ez így értelmezhetetlen." Elég ha az ir aki nélkulem is tudja, hogy ez mit jelent.
2021. febr. 10. 15:37
 30/30 A kérdező kommentje:
"Tudod kik mondhatják azt hogy senkinek érzik magukat?" Még mindig nem ez a téma.
2021. febr. 10. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!