Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha lenne egy középszeru alatti, szegény, de dolgozó párod, aki egyszercsak megkérné a kezed?

Figyelt kérdés
S kiderulne, azért tette mert megnyerte a lottó ötöst, s azért nem tette eddig mert egy senkinek tartja magát, s ezután is annak tartja magát ellenben most anyagilag minden meglenne. (A kapcsolat alapvetően jo kapcsolat, csak eddig nem merult fel benne se házasság lakás se gyerek, mert a létminimum környékén él, elsőre esélye se volt másodikat ilyen viszonyok közé nem akart.)
2021. febr. 8. 15:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
De ha a nő akar házasságot, megbeszélte a férfival, ott maradt mellette... akkor miért ragaszkodik ennyire kényszeresen ahhoz a pasi, hogy azt a rohadt papírt azt csak akkor írják alá, ha ő gazdag lett? Gyerekneveléshez tényleg kell a pénz. De nem kell a gyerekneveléshez házasság, és a házassághoz sem kell gyereknevelés. Amelyik nőnek fontos a házasság tényleg, spirituális értelemben, az úgyis elmondja mindezt, és ha a férfinek fontosabb a saját sebei nyalogatása / fixa ideája, akkor keres olyat, aki hajlandó elvenni. Nekem pl. a házasság FONTOS. Ha ezt nem akarja megérteni a férfi, és elkezdi nekem magyarázni, hogy az ő komplexusai miatt éljünk együtt vadházasságban, az nekem nem oké. Kész.
2021. febr. 8. 15:57
 12/30 A kérdező kommentje:
" fixa ideája, akkor keres olyat, aki hajlandó elvenni." nem mindenkinek abbol áll a párkapcsolat, hogy ha a meglevő nem jo akkor keresünk másikat mintha egy megunt cipő lenne. ha szeretet az alapja egy kapcsolatnak akkor ez nem igy megy
2021. febr. 8. 16:00
 13/30 anonim ***** válasza:
A szeretetnek az az alapja, hogy fontos nekem, hogy a másik mit szeretne, főleg ha pontosan tudja a kapcsolat elejétől. Az nem szeretet, ha bólogat rá rendesen, hogy jaj, értem, szívem, hogy 5 éven belül szeretnél házasságot, utána meg "ja, mégse, fogadj el így, ha nem így teszel, nem szeretsz". Azért nem kellene az önsorsrontást, önfeláldozást a "szerelem" oltárán az igaz szeretetnek hinni, amikor benne marad az ember egy kapcsolatban, ahol már nem boldog, csak azért, mert akkor más megszólja, hogy akkor nem is szereti igazán a párját.
2021. febr. 8. 16:05
 14/30 anonim ***** válasza:

Ha valaki a világot jelenti a másiknak és egymásnak pénztől függetlenül akkor szerinted mit tenne?

Ha Igaz Igazi akkor egyértelmű a lánykérés sikere és nem a pénz miatt.

Szerintem a kérdésre te is tudod a választ.

2021. febr. 8. 16:57
 15/30 A kérdező kommentje:
azt hogy melyik gyakori user mit tenne ugyan honnan az ördögből tudnám?
2021. febr. 8. 16:58
 16/30 A kérdező kommentje:
5 éven belul házasság akkor is ha kulön élhetnek csak? hát lehetséges hogy van akinek az időtől fugg, de az eredeti jelentése a ház a közös otthon megléte, nem véletlenul nevezik héázasságnak és házaspárnak a házasságban előket. az ezoterikus jelentése pedig az lenne, hogy olyan pár, akik képesek egyutt közös otthont létrehozni, na de ezt nagyon ritkán jelentette a házasság ténylegesen a történelem során, igy azon se lepődöm meg hogy egyeseknek azt jelenti, hogy 5 éven belul aláirunk egy papirt akkor is ha kulön élhetunk csak...
2021. febr. 8. 17:02
 17/30 anonim ***** válasza:
Hát mivel nem érdekkapcsolatról van szó nyilván hozzámenne mindenki.
2021. febr. 8. 17:02
 18/30 anonim ***** válasza:
Ezoterikus jelentést tulajdonítani két ember érzéseinek ostobaság.
2021. febr. 8. 17:03
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
16-os válaszodra: én speciel a saját élethelyzetemből indultam ki, mint már írtam. Nekem van saját lakásom, ennyi idő alatt simán beköltöztetem a párom, ha neki nincs is semmije, akkor is. De még egyszer mondom, ha ismerkedéskor én elmondom, hogy nekem mi fontos, ő ezt úgy tűnik, elfogadja, és utána fityiszt mutat, az hol szeretet... kb. átb.ta a fejem a palánkon.
2021. febr. 8. 17:05
 20/30 A kérdező kommentje:
"Ezoterikus jelentést tulajdonítani két ember érzéseinek ostobaság." Az emlitett példában (a válaszoló által említett példában) nem érzelemről van szó, hisz simán dobná ha nem felel meg bizonyos feltételeknek. Az érzelem viszont nem igy megy.
2021. febr. 9. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!