Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vannak megsértve, ha a pasi kerek perec kijelenti, hogy csak szex kell semmi más?
Figyelt kérdés
Akkor sem mennek bele a szexbe, mert nem akarják, hogy használva legyenek. Ha meg azt hazudom, hogy párkapcsolatot szeretnék, akkor meg hazug g*** vagyok.2021. febr. 7. 19:29
21/22 anonim válasza:
"de a 18-20 évnyi neveltetés során kialakult szokásokat és gátlásokat nem múlasztja el egy elköltözés."
De a tudatos önnevelés, évekig tartó belső munka esetleg némi terápiával párosulva már annál inkább.
22/22 anonim válasza:
Én nem vagyok megsértve, de nekem szexkapcsolat nem kell. Neked nem jár alanyi jogon p...i, hogy "jajci, az milyen már, hogy visszautasítanak, ha nem akarok kapcsolatot, akkor rögtön arra gondolok, hogy hazudni fogok". Menj fel szexpartnerkeresőre akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!