Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért vannak megsértve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vannak megsértve, ha a pasi kerek perec kijelenti, hogy csak szex kell semmi más?

Figyelt kérdés
Akkor sem mennek bele a szexbe, mert nem akarják, hogy használva legyenek. Ha meg azt hazudom, hogy párkapcsolatot szeretnék, akkor meg hazug g*** vagyok.
2021. febr. 7. 19:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
#11 bizonyos falvakban még manapság is aggódnak a lányok, hogy le lesznek-e kurvázva, ha pirosban vannak. a legtöbb társadalmi közegben persze nem ennyire drasztikus a helyzet, de a múltbéli kulturális örökség nem varázsütésre szűnik meg, hanem lassan kopik ki, illetve ilyen-olyan formában gyakran tovább él. és a magyar társadalomnak még bőven van hová fejlődnie ilyen téren.
2021. febr. 7. 20:44
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
#12: aha, és szerinted az ilyen falvakból például pont ezek a lányok nem vándorolnak el az első adandó alkalommal?
2021. febr. 7. 20:47
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
#12: pont azért, mert hogy ott az internet, ma már senki sincsen bezárva abba a környezetbe, amelyikbe beleszületett.
2021. febr. 7. 20:48
 14/22 anonim ***** válasza:
7%
Mert a nők érzékeny lelkek.
2021. febr. 7. 21:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert pl ha én rendszeresen lefekszem valakivel, akkor nagy eséllyel elkezdek hozzá kötődni. Ő ezt nem akarja, így a dolog egyoldalú marad, az pedig elég gáz. Ennyi. Amíg semmi bajom nincs a szexkapcsolatokkal, nem ítélem el, de nehéz ezt nőként érzelem nélkül csinálni.
2021. febr. 7. 21:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod. A keresztények szerint a szexnek a házasságban a helye, ráadásul csak férfi és nő között.

2021. febr. 7. 21:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Én csak akkor sértődöm meg, ha azzal van indokolva, hogy konkrétan ÉN nem kellek többre, mert én nem vagyok másra alkalmas.

De igen, alkalmas vagyok, és igen, tudok többet nyújtani.

Ha simán csak valamilyen okból generálisan csak szexkapcsolatra vágyik, de nem alacsonyít le mellé, akkor nem sértődöm meg.

2021. febr. 7. 21:42
 18/22 anonim ***** válasza:

"pont azért, mert hogy ott az internet, ma már senki sincsen bezárva abba a környezetbe, amelyikbe beleszületett."

az internettel nem fog egy csapásra átalakulni a gondolkodásmódod (az internetet alig használó szüleidé, nagyszüleidé pedig végképp nem) a személyes környezet sokkal erősebb hatás, mint távoli emberek írásai.

"Rosszul tudod. A keresztények szerint a szexnek a házasságban a helye, ráadásul csak férfi és nő között."

igen, de még gyakorló keresztény körökben sem egészen tartja magát a dolog. sokan úgy vannak vele, hogy tartós kapcsolatban, szerelemben már oké, de azon túl lealacsonyító.

2021. febr. 7. 22:26
 19/22 anonim ***** válasza:

"aha, és szerinted az ilyen falvakból például pont ezek a lányok nem vándorolnak el az első adandó alkalommal?"

de, jó részük igen. de a 18-20 évnyi neveltetés során kialakult szokásokat és gátlásokat nem múlasztja el egy elköltözés.

2021. febr. 7. 22:29
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

"a személyes környezet sokkal erősebb hatás, mint távoli emberek írásai."

Nem más emberek ÍRÁSAIról beszéltem, hanem ha például tud idegen nyelveket, akkor képes értően végignézni egy másik ország kultúráját bemutató videót mondjuk a youtube-on. Videót. Tetszik érteni a különbséget?

2021. febr. 7. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!