Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha annyira szerelmes vagyok, hogy majdnem belehalok, de nem merek összejönni vele, mert úgy érzem jobb nálam?
20 éves lány vagyok és a munkahelyemen megismertem egy pasit. Kb 2 hét alatt nagyon durván bele is szerettem. Mondhatjátok, hogy ilyen hamar nem megy, de teljesen elvarázsolt az intelligenciája, ahogy beszél, ahogy bánik velem és nagyon tetszik is. Tudom, hogy tetszek neki én is, de ha bári olyan helyzet van, hogy kettesben vagyunk mindig ideges leszek, nem merek a szemébe nézni, nehogy megcsókoljon stb. Mert érzem rajta, hogy akar valamit. Elhívott találkozni következő hétvégre és nem tudom mi lesz...
Amúgy az a bajom, hogy úgy érzem ő sokkal jobb nálam és jobb lányt is kaphatna. Hogyan verjem ezt ki a fejemből? mások szerint csinos vagyok, de én ezt nem érzem és valamiért úgy érzem, hogy ő okosabb, életrevalóbb nálam és nehogy a terhére legyen. Közben pedig annyira vágyom rá, hogy megpusztulok. Nem tudom mit kéne tennem, azt se, hogy mi ez az érzés.:s
Uh, az biztos emlékezetes volt 10-es :S
Legszívesebben megmondanám neki, hogy mennyire zavarba hoz, de ez szerintem 20 évesen már nem cuki, hanem ciki :D
Találkozzatok gyakran. Ne aggasszon, ha ő tapasztaltabb. Te is belejössz, de ezt akarnod is kell, nemcsak habozni.
Azt azért tudatosítsd magadban, hogy az első fiú ritkán a végleges! Van másik is ezen a világon...
Sok sikert!
De cuki.
Biztos ő is zavarban van.
Az a fontos, hogy ne érezze úgy, hogy visszautasítod.
Ma már lehet írni neten, de régebben is lehetett levelet írni.
Ez még csak 2 hete van, van időd, nem kell sietni.
Ő nem hiszem, mert olyan magabiztos. Bezzeg én :D
Ezért szeretném neki megmondani, hogy zavarba hoz és nem elutasítom, csak félek mit mondana. Amúgy beszélünk neten...meg ugye együtt is dolgozunk.
Köszi amúgy mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!