Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szexuálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szexuálisan iszonyúan vonz, de nem szeretem?

Figyelt kérdés
Elég ha ránézek és olyan merevedésem lesz, mintha kőből lenne. Eszméletlen szexi, egy dög az ágyban! Tényleg a legtöbb férfi összetenné a 2 kezét, ha ilyen nővel megtapasztalná a szexet. A csaj ugyanígy van velem, viszont mondta, hogy elkezdett belémszeretni, de én elutasítottam az érzelmi közeledését. Volt már veletek hasonló?
2021. febr. 6. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ugyanez volt. Én mint lány megszeretteem a pasit. Ő pedig nem érzett semmit. Az lett a vége hohy azóta nem beszélek vele. Ugye egy az hogy a nők megalazonak érzik ha visszautasítás éri őket a másik meg hogy csak magamba forgattam a kést h szerettem s ő nem, jobbnak láttam ha nem erositem magamba az érzést s inkább már most véget vetek neki.

Reméljük a te partnered vevő lesz a nyitott szexkapcsolatra csak nőként kicsit nehezebb szerintem.

Meg sajnos ritka az amikor egyik fél nem kezd többet érezni előbb vagy utobv

2021. febr. 6. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó de ha minden király, akkor mi a baj?
2021. febr. 6. 18:58
 3/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok szerelmes
2021. febr. 6. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó de miért? Mi az oka szerinted? A lány egy kis pi.... vagy ribis, vagy túl komoly, vagy túl komolytalan , vagy olyan nyávogós, nem egyforma az érdeklődésetek, a terveitek?
2021. febr. 6. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
dugd meg, hogy apróra
2021. febr. 6. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mért, mit hiszel szerelemnek?
2021. febr. 6. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És hiányérzeted van vele kapcsolatban? Mi hiányzik a kapcsolatotokból, ami nincs meg benne és amivel elégedetlen vagy?
2021. febr. 6. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan így oda vagy érte, de mégsem érzel iránta semmit? Ha egy tényleg ilyen jó nő szeret téged, mi hiányzik?
2021. febr. 6. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pont így jártam most egy férfival. Szerintem bitang vonzódtunk egymáshoz, de ő nála nem alakultak érzelmek. 1 hónap után én elkezdtem szenvedni ebben a semmilyen, bizonytalan állapotban és inkább borítottam mindent.

Nagyon sajnálom, hogy nem alakultak másképp a dolgok, vele el tudtam volna képzelni többet. De ebben a helyzetben egyszeráűen el kell fogadnom, hogy ez van. Valószínűleg nem rólam szól az, hogy ő nem tud szerelmes lenni, amennyire megismertem eddig, hanem itt régi, fel nem dolgozott dolgai vannak.

2021. febr. 6. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

És te beszélsz még ezzel a nővel Kérdező? Vagy inkább beszüntetted a kommunikációt?

Mi az, amit hiányolsz a nőből? Volt már olyan kapcsolatod, ahol szerelmes voltál? Ha igen, esetleg tudod mi hozta akkor ezt elő belőled?

2021. febr. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!