Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha idősebb korban (40+) egy férfinak csak dagadt , csúnya , öreg nőkkel van esélye kapcsolatba kerülni vagy szexelni , akkor van egyáltalán értelme ezzel foglalkozni ?
Igen én is dagadt , öreg , csúnya ( 39/182/95 ) vagyok , ráadásul a farkam is kicsi (15/5) így tudom hogy mire van esélyem . A kérdés az ha már csak ennyi van a szex, kapcsolat , ismerkedés témába akkor érdemes e bajlódni vele.
Hogy lehet átkapcsolni nyugdíjas fokozatba hogy ne érdekeljen ez a dolog ?
Te még azt sem tudod, hogy a hüvelyméret genetika, és nem az határozza meg hogy ki hány pasival szexelt? 😲
39 évesen illene tudni ezt.
"Ha tudnád hány "ronda" pasinak van jó nője!"
A büdös francot van nekik.
#14 pl mit? Sajnos nem lehet mindenki milliomos vagy ló farkú...
Ha ezek nincsenek ronda pasiként nagyon kevés az esélyed. Nem azt mondom hogy nincs ilyen de ne a 100-ből azt az 5-10 kivételt vedd alapnak hanem a maradék 90-et akinek kb soha nem sikerül
#15 persze hogyne , a cipő se attól kopik hogy hordják ...
Ez korral jár , szűk puncis öreg nővel nem találkoztam még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!