Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők minek írnak rá a pasira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők minek írnak rá a pasira, ha utána oda sem figyelnek?

Figyelt kérdés

Ismerős csaj egyik nap rámírt, hogy mi a helyzet velem? De míg én normálisan, hosszú mondatokban válaszoltam, sztorizgattam, addig ő több perc várakozás után, legjobb esetben is odadobott 2-3 szót, de sokkszor csak egyet( tudom, semmi ..)

Ha ennyire futja csak tőle, akkor minek írt? Inkább hagyott volna békén!

2021. febr. 4. 23:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazábol nem akart irni neked csak nem volt jobb valami valszeg nyomaszthatta is es nem volt senki eppen.

De aztan te visszairtal valszeg ami őt nem is erdekelhette es huppsz már meg is bánta hogy egyaltalan rad irt

2021. febr. 4. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*jobb,
2021. febr. 4. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy konkret no volt. Nem tipikus.

Sokkal jellemzobb, ha pasi akkor ir a nore, mikor nagyon be van indulva. Esetleg mas nokre is. Es ha a no mas idopontban valaszol, mar nem erdekes, mar elintezte magaval.

2021. febr. 5. 01:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezzel a csajjal kollégák is vagyunk, és bent szoktunk is elég sokat beszélgetni, de már nem először ír úgy rám, hogy halott az egész beszélgetés miatta. Szóvá is tettem, de nem tanul belőle.

De ugyanezt csinálják a társkeresőn is a nők, hogy immel ámmal válaszolnak

2021. febr. 5. 02:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon érdekled őt, csak unatkozott, vagy éppen nyomta valami, magányosnak érezte magát, és írni akart valakinek. Lendülj rajta túl kérdező, és máskor te is csak 1-2 szavad mondatokat válaszolj.
2021. febr. 5. 06:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős érzés.... hagyd a pibe :D
2021. febr. 5. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!