Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan nő, aki arányosan ugyanannyit fizet mint amennyit a pasija költ őrá? Vagy az összes pasi a ráfizetésre rendeltetett ha többet keres?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 20:42
1/41 anonim válasza:
Nálunk én keresek többet, nem a pasi...
2/41 anonim válasza:
Az ilyen lúzer kérdésnek mi értelme?
3/41 anonim válasza:
2x annyit keresek, mint a pasim, ennyit erről ;)
4/41 anonim válasza:
És létezik olyan pasi aki arányosan annyi munkát végez mint a nő otthon?
5/41 anonim válasza:
Nálunk is fordítva van a 3-ashoz hasonlóan. Kb. kétszer annyit keresek, mint a férjem.
6/41 anonim válasza:
Nem nézzük, ki mennyit keres. Mivel mindketten szabadúszók vagyunk, hol egyikünk keres többet, hol a másik. Nem filléreskedünk, minden megy a közösbe, és arra költjük, amire épp kell.
7/41 anonim válasza:
Nálunk volt, amikor én kerestem többet és volt, amikor a párom.
De mindig minden megy a közösbe, ez sosem volt tema közöttünk.
8/41 A kérdező kommentje:
"És létezik olyan pasi aki arányosan annyi munkát végez mint a nő otthon?"
Persze, a teljes lakásfelújítást, meg a kocsiszerelést, és a bevásárlásokat is intézem, továbbá taxi vagyok mellékállásban haver.
2021. febr. 3. 21:03
9/41 A kérdező kommentje:
"kérdező, a puncinak ára van :-P a következő életedben legyél ügyesebb és szüless nőnek."
Nem mindenhol van ára.
"Nálunk én keresek többet, nem a pasi..."
Na ez oké, de többet is fizetsz rá?
Vagy semmit se fizetsz csak magadra költesz, a másik meg mindent fizet magára meg nem is költ.
2021. febr. 3. 21:07
10/41 anonim válasza:
Kérdező, szerintem neked még sosem volt barátnőd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!