Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálkoznak nálam kategóriákkal rosszabb férfiak?
Tudom, hogy megfogom kapni, hogy nagyképű vagyok, de nem érdekel.
Fiatal, okos, magas, vékony, jó öltözött, ápolt lány vagy. Arcra nem vagyok egy világszépe, de amúgy jó csajnak vagyok mondható. Próbálkoznak helyes srácok is, de 170cm-es, kövér, 40+os, macinacis férfiak mi a francot akarnak tőlem? miért hiszik azt, hogy nekem ők a tökéletes pár? amiért igénytelen nagy hasat növesztettek és lottózóba járnak? Az ilyen lecsúszott és ronda férfiak miért gndolják azt, hogy egy igényes nő szóbaáll vele? vagy mondjuk egy alacsonyabb? 175 centi vagyok...nem érzi magát rosszul mellettem? ha már annyira csinos lányt akar, keressen alacsonyabb csinos lányt basszus...de azt se hiszem, hogy szóbaáll vele, egy igénytelen pasival.
Hàt kérlek, 173 centis pasiként 180cm-es nőm is volt. Nem mindenkinek vannak komplexusai 😂
Amúgymeg, azok apasasok akkor is mennének ràd, ha még szép se lennél.
Ennyi előnyt jelent az, h nem fax van a làbaid közt, meghogy, feltételezem, pesti vagy.
Ahogy #11 javasolta, foglalkozz egésznyugodtan a neked tetsző szépfiúk megkereséseinek miriàdjàval!
Boldog, nyugodt életet kívànok!
17:47-es :)
Látom a lelkedbe tapostam ezzel.
"Fiatal, okos, magas, vékony, jó öltözött, ápolt lány"
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de minden fiatal lány ilyen.
"Arcra nem vagyok egy világszépe"
Viszont a többi fiatal, okos, magas, vékony, jólöltözött, ápolt lány között rengeteg a szép arcú.
A jó pasik őket kúrogatják, nem a rusnya fejűeket.
Nálad meg épp azok próbálkoznak, akiknek a szép arcúaknál már nincs esélye.
Azért, mert ha alakra jó vagy, mindegy milyen ocsmány a fejed, attól még megd*gnának.
Nem kategorizálnak, hogy van-e esélyük, nincs rád írva, mennyire vagy kétségbeesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!