Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít férfi és nő közötti barátságnak? Mit értenek ez alatt az emberek?
Ugyanaz, mint azonos neművel. Találkoztok, dumáltok, közös programokra jártok, jól érzitek magatokat egymás társaságában, de nincs szexuális vonzalom, se olyan érzelem ( szerelem).
Nekem 2 nagyon jó barátom van az életemben, az egyik egy nő, volt osztálytársam a középiskolából, 21. éve, a másik egy férfi, szintén volt osztálytársam szakiskolából, ő 10 éve a barátom.
A férjem is ismeri, kedveli őket. Barátok mindketten, semmi több.
A férfi barátomnak van felesége, és egy 6 éves kislányuk is, ismerem őket is.
Nem olyan bonyolult dolog a barátság.
Nem ertem mi olyan erthetetlen.
2 ember, 2 barát. Jokat tudnak beszélgetni mindenről, akar kapcsolatokról is, persze itt azert van egy határ, egy ingerküszöb ami mindenkinek más, de szerintem az simán belefér ha valaki elmondja hogy jó a szex a párjával.
Ha mondjuk a pasid merevedési zavarral küzd azt mar lehet nem mondod el, de embere válogatja.
Megértik egymast, viccelődnek, segítik egymást.
Egy baráti ölelés szerintem simám belefér.
Ami már túlmutat ezen, a flört, nem baráti testi kontaktus, erotikus képek küldözgetése stb az már NEM barátság.
Vannak férfibarátaim és azért is működik, mert tényleg MINDENRŐL tudunk beszélgetni, tanácsot adni, stb DE nincs vonzalom egyik oldalról se. Fel se merült soha. A barátnőkkel se lépjük át a barátság szó hatarait mert nem vagyunk leszbikusok (nem elítélően ertem). Itt se lépjük át a hatarokat csak mert heterok vagyunk, de soha nem is akartuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!