Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő szereti a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő szereti a magas pasikat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 22:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Én 177cm re nőttem, eléggé elszomorított a sok válasz, hogy aki nincs meg 185-190 azt már nem is tekintitek férfinak?:(

Én az alacsony 150-160 centis lányokat is ugyan úgy nőnek tekintem, tudom, hogy nem ők választották, hogy alacsonyak legyenek, attól még valaki lehet jó ember, hogy nem nőtt magasra, csak mert ez ömlik a tv-ből, hogy a jó pasi 185-190nél kezdődik.

20f

2010. aug. 15. 23:16
 32/43 anonim ***** válasza:
Jajj na már kezdődik. Itt szubjektív véleményekről volt szó, nem pedig mindenki véleményéről. A média pedig nem sugall semmit és az alacsony férfiak sokkal többen vannak. Tudom, mert nagyon sok emberrel találkozom. Nem indulsz hátrányból, csak egy nálad magasabb nőnél és nála sem biztos.
2010. aug. 15. 23:18
 33/43 anonim ***** válasza:
Ne legyél elkeseredve 20/F, mert nem vagy olyan magas (egyébként szerintem alacsonynak sem vagy mondható). Attól még ugyanúgy férfi vagy, mint egy magas fiú:). És ha végigolvasod a válaszokat, sokan írták azt is, hogy nekik az alacsonyabb fiúk jönnek be. Szóval nem mindenkinek a magasak tetszenek, valakinek sokkal vonzóbb egy alacsonyabb fiú:).
2010. aug. 15. 23:19
 34/43 anonim ***** válasza:
47%
Nem olvastam végig a válaszokat még, de ha pl. van egy magasabb srác akkor a csaj őt választja helyettem, ennyi, de majd találok valami módszert amivel nőhetek 10-15 centit és akkor már ez sem lesz gond, ha ez kell legyen ez.
2010. aug. 15. 23:25
 35/43 anonim ***** válasza:

Én 156 cm vagyok, én szeretem a magas férfiakat. De! soha nem volt feltétel a magasság. Ugyanúgy, ahogy szeretem az enyhén izmos, szálkás férfitestet. De ez sem volt szempont. A barátom 183 cm-hez 59 kg. De egyáltalán nem a magassága miatt vagyok vele, az véletlen, hogy pont olyan, ami tetszik.

Remélem érthetően írtam, kicsit álmos vagyok. :)

2010. aug. 15. 23:42
 36/43 anonim ***** válasza:

Én 174 centi vagyok, lány.

Tehát értelemszerű, h a magas pasik (minimum180+) jönnek be. :)

De aki alacsonyabb, azt ugyanúgy ffinek tekintem, lehet nagyon jóképű meg minden. És van akinek pont ő tetszik. :)

Kérdező!

A te magasságod jóó! :D

Csak szerintem is gyarapíthatnád kicsit a súlyod. De ha nem megy, nem baj.

A lényeg, h jól érezd magad. :)

2010. aug. 18. 20:01
 37/43 A kérdező kommentje:
próbálnám de nem akar menni sehogyse:D de jól érzem magam így is legalább gyorsan tudok futni:D
2010. aug. 18. 20:15
 38/43 anonim ***** válasza:

Mivel én magas vagyok, és még növök (valószínűleg), ráadásul nincs is az a betegesen vékony alakom ezért a minél magasabb(190+) és izmosabb(természetes fokig), széles vállú pasik jönnek be. Szeretem ha van különbség a nemek közt és ez látszik.

Viszont, kedves kérdező!

77kg bárhogy is nézem nagyon kevés, pláne ha ebből egy része izom. Szerintem a kisugárzás és az arányosság fontos. Mivel írtad, hogy kosarazol ezért gondolom lógósabb cuccokba jársz. Próbáld meg az alakodat szélesíteni vagy olyan ruhákban járni.

L

2010. aug. 18. 20:37
 39/43 anonim ***** válasza:

én is elég magas vagyok,175 cm.és imádom a magas srácokat.nekem annnyira bejön,ha egy fiú magas.természetesen ez nem feltétel,vagy ilyesmi,de egy hatalmas pirospont.:D

és azt is szeretem ha egy fiú vékony,és izmos..pont az esetem vagy,bár nemtudom hogy hány éves vagy. :D de a lényeg az,hogy én is a magasakra voksolok.:)

2010. aug. 18. 20:52
 40/43 A kérdező kommentje:

20:37!

nem kosarazni hanem focizni szoktam rendszeresen:)

utolsó!

18 vagyok:)

2010. aug. 18. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!