Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő szereti a magas pasikat?
Én 177cm re nőttem, eléggé elszomorított a sok válasz, hogy aki nincs meg 185-190 azt már nem is tekintitek férfinak?:(
Én az alacsony 150-160 centis lányokat is ugyan úgy nőnek tekintem, tudom, hogy nem ők választották, hogy alacsonyak legyenek, attól még valaki lehet jó ember, hogy nem nőtt magasra, csak mert ez ömlik a tv-ből, hogy a jó pasi 185-190nél kezdődik.
20f
Én 156 cm vagyok, én szeretem a magas férfiakat. De! soha nem volt feltétel a magasság. Ugyanúgy, ahogy szeretem az enyhén izmos, szálkás férfitestet. De ez sem volt szempont. A barátom 183 cm-hez 59 kg. De egyáltalán nem a magassága miatt vagyok vele, az véletlen, hogy pont olyan, ami tetszik.
Remélem érthetően írtam, kicsit álmos vagyok. :)
Én 174 centi vagyok, lány.
Tehát értelemszerű, h a magas pasik (minimum180+) jönnek be. :)
De aki alacsonyabb, azt ugyanúgy ffinek tekintem, lehet nagyon jóképű meg minden. És van akinek pont ő tetszik. :)
Kérdező!
A te magasságod jóó! :D
Csak szerintem is gyarapíthatnád kicsit a súlyod. De ha nem megy, nem baj.
A lényeg, h jól érezd magad. :)
Mivel én magas vagyok, és még növök (valószínűleg), ráadásul nincs is az a betegesen vékony alakom ezért a minél magasabb(190+) és izmosabb(természetes fokig), széles vállú pasik jönnek be. Szeretem ha van különbség a nemek közt és ez látszik.
Viszont, kedves kérdező!
77kg bárhogy is nézem nagyon kevés, pláne ha ebből egy része izom. Szerintem a kisugárzás és az arányosság fontos. Mivel írtad, hogy kosarazol ezért gondolom lógósabb cuccokba jársz. Próbáld meg az alakodat szélesíteni vagy olyan ruhákban járni.
L
én is elég magas vagyok,175 cm.és imádom a magas srácokat.nekem annnyira bejön,ha egy fiú magas.természetesen ez nem feltétel,vagy ilyesmi,de egy hatalmas pirospont.:D
és azt is szeretem ha egy fiú vékony,és izmos..pont az esetem vagy,bár nemtudom hogy hány éves vagy. :D de a lényeg az,hogy én is a magasakra voksolok.:)
20:37!
nem kosarazni hanem focizni szoktam rendszeresen:)
utolsó!
18 vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!