Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő szereti a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő szereti a magas pasikat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 22:01
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz, elég sokáig én nem nőttem, szóval volt egy időszak amikor még kisebb voltam, utána nyúltam meg ennyire. 14-15 évesen még nem voltam majd 180 cm, mégis mindig azokat a srácokat lestük titokban a suliban a barátnőimmel, akik olyan iszonyú magasak voltak. Persze odamenni egyikünk sem mert :D
2010. aug. 15. 22:36
 22/43 A kérdező kommentje:

22:35, ha ez nekem szólt akkor válaszolnék:)

77 kg vagyok, kicsit lehetne több is, de nem megy:), de azért véznának nem mondanám magam, sokat sportolok uh kondiban vagyok, szal van izom is amennyi kell:) hogy jól nézhetek ki?hát nemtudom sztem tök átlagos, semmi extra:D

2010. aug. 15. 22:39
 23/43 anonim ***** válasza:

Ok értem és incs ezzel semmi probléma csak aztán itt befordulnak az alacsonyabb pasik, hogy ők eleve vesztes pozícióból indulnak, és jönnek az általánosított kérdések, hogy aki alacsony az szüzen hal meg és egy lánynak sem kell.

Szóval ezzel csak azt érzékelteted az alacsonyabb fiúk felé akik majd ezt olvassák, hogy még a 150 cm-es lányoknak sem kell egy 170-175-180 cm-es fiú vagy ne adj isten 165-168 mert a 190 cm-től van esély a fiúknak.

Persze ok 176-tal érdekes lennél egy 170 mellett de érted mire akartam kilyukadni.

2010. aug. 15. 22:40
 24/43 anonim ***** válasza:
Hát nézd, aki ebből azt szűri le, azt marhára sajnálom én magamról és a személyes ismerőseimről beszéltem, ha valaki ezt a világ összes emberére érti, azt tényleg sajnálom. Én is nap mint nap olvasom, hogy ma már a kis mell a divat, a nagy mellűek senkinek nem kellenek már. Szerinted érdekel? Egyáltalán nem, és nem azt szűröm le, hogy amiért a természet megáldott nekem nem lesz senkim, hanem azt, hogy aki válaszol, annak más az ízlése, szerintem ez a normális felfogás.
2010. aug. 15. 22:43
 25/43 A kérdező kommentje:
nem akarok én itt érzékeltetni semmit az alacsonyabbakkal, én nem becsülöm le őket egy cseppet sem, lehet h sokkal jobb és értékesebb emberek mint azok akikre irigykedve néznek(ha pl.a magasságot nézzük), és bár tudom h általánosítottam, nem szeretem az általánosítást, de ez most így sikerült:)
2010. aug. 15. 22:47
 26/43 anonim ***** válasza:

Nem akartam én kötekedni veled, csak ma már 8 általánosított kérdést olvastam aztán beirkáltam nekik, hogy pl szépség szubjektív stb, de aztán csak depiznek tovább, mert bekajolták az általánosított hülyeségeket.

De igazad van, ha hülyén fogják fel az ő bajuk nem az enyém csak rossz olvasni a sok elkeseredett ( én csúnya vagyok, kicsi a farka, alacsony vagyok, nem kellek senkinek kérdést)

Aztán hiába próbál segíteni az ember depiznek tovább.

2010. aug. 15. 22:47
 27/43 anonim ***** válasza:
Tudod, nem is lehet, sokan erre fogják azt, ha valami nem sikerül, és ezekért a felfogásokért nem az emberek szubjektív véleménye a felelős. Az sem érdekel, amikor beírják, hogy a vékony nők a legjobbak. Senki kedvéért nem fogyózok, jóvan ez így, ilyen testmagassághoz amúgy sem kellene 40 kg :D Szóval aki pesszimista annak tök mindegy mit olvas, és te mit mondasz neki, úgyis azt gondolja amit akar.
2010. aug. 15. 22:50
 28/43 anonim ***** válasza:
190+ (L) imádom őket. :DD De amúgy a legtöbb barátom 170-180 cm között volt, és ez is teljesen megfelelt. Én is szeretem biztonságban érezni magam mellettük. :) Ha ez megvan, akkor mindegy ki milyen magas. :) (17/L, 167 cm)
2010. aug. 15. 22:52
 29/43 anonim ***** válasza:

Én is imásom a magas fiúkat. A barátom kb. 186-188 cm, én meg 160 vagyok, de nem zavar ez a különbség, mert így mindig olyan jól el tudok bújni a karjaiban meg hozzá tudok bújni. És mellette mindig biztonságban érzem magam (mondjuk lehet azért is, mert rendőr lesz:D). Szóval nekem kifejezetten tetszenek a magas férfiak, mert ha egy fiú magas, az számomra olyan férfias.

20/L

2010. aug. 15. 23:00
 30/43 anonim ***** válasza:
Ja és aki szerintem a világon legsármosabb férfi, ő 192 cm és 105 kg :)
2010. aug. 15. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!