Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők,erre hogyan reagálnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,erre hogyan reagálnátok? (lent)

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akivel ismerkedek, és már most az elején van egy-két félelmem vele kapcsolatban, nem tudom csak én kapom túl, vagy más is rossz jeleket lát ebben.

Szóval a lényeg, hogy ha akár fél óráig nem írok neki, leáll veszekedni,hogy miért nem írok neki, mit csinálok, hol vagyok, miért nem törődöm vele. Ez csak szerintem nem normális? Még el sem kezdődött semmi köztünk, de már próbál bekorlátozni? Mit gondoltok az ilyen viselkedésről?

2021. jan. 25. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9%

Attól függ mik a körülmények.

Ha eltűnik valaki akkor próbálom keresni, ha igérte, hogy jön, vagy beszélünk, akkor is.

Tényleg mindig tudni akarja hogy hol vagy, vagy csak akkor amikor vele kellene lenned, de nem vagy?

2021. jan. 26. 18:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szüntess meg vele minden kapcsolatot.
2021. jan. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!