Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy pasi, akibe nagyon szerelmesek voltatok. Évekig együtt éltek, de dobod a pasit. (Megcsalásról, és erőszakról szó sincs).

Aztán a pasi hónapokkal később bejelenti hogy ő még akar. Majd váratlanul jön egy csomag Szenteste előtt. Kiakadnátok a meglepetésen? (Nevezhetjük ajándéknak)

Kort is kérek

2020. dec. 23. 00:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Eleve megmondtam volna neki, hogy én már nem szeretnék semmit, amikor a szakítás után hónapokkal később mégis felveti a dolgot. Ha szakítottunk, annak oka volt. Nem akadnék ki a meglepetésen, de nem bontanám ki vagy fogadnám el, hanem visszaküldeném azzal az üzenettel, hogy számomra végre és örülnék, ha ő is elfogadná ezt végre.

23/L

2020. dec. 23. 01:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha én valakivel szakítok, azt nem hobbiból teszem és sosem bántam még meg ezt a döntést. Rohadtul nem örülnék neki, hogy nem ért a nemből. Fsznak kell még koslatni utánam, minden méltóságát, férfiasságát eldobva?

Ha lenne új kapcsolatom, akkor kifejezetten felcseszne, mert ez már a szarkavarás kategória.

27N

2020. dec. 23. 01:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Há' mostmá' mindegy. A kocka el van vetve.
2020. dec. 23. 01:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy, aki nem tudta elfogadni a szakítást? Figyelj, ezzel semmit nem érsz el, legfeljebb azt, hogy megutáljon vagy lenézzen.

23/L

2020. dec. 23. 02:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"akibe nagyon szerelmesek voltatok. Évekig együtt éltek, de dobod a pasit."

Ez annyira tipik női hülyeség. Ilyentől jobb is megszabadulni, váratlan meglepetés.

2020. dec. 23. 03:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit reagálnék? Hát, elkerekedne a szemem, magamban motyognám:"hát, baszki.. ez még mindig nem tette túl magát rajtam..." Aztán azon lendülettel visszaküldeném és mellékelnék egy levelet, amiben értésére adnám, hogy nem kívánatos személy az életemben.
2020. dec. 23. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!