Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen lett lakásom, vajon a nőknél megbocsáthatatlan bűn ha még pár évig lakótársat fogadnék magam mellé?
Nekem volt 5 millióm amiből 3 ment el erre, a szüleimtől kaptam 10-et amit ők nagyszülői örökségből kaptak nem rég és vettem még fel 6 millió ft hitelt aminek 40 ezer a törlesztője. Vidéki nagyvárosban egy jó helyen lévő 1,5 szobás lakás jött ki ennyiből. Eddig is lakótárssal laktam az utóbbi majdnem 10 évben albérletben, ezért arra gondoltam ezután is lenne még egy ideig és kb ő fizetné a hiteltörlesztőmet meg még egy kicsit. A lakáson belül a szobák kellő távolságra vannak egymástól. Nem idegennel laknék, hanem egy régi ismerőssel, aki jönne az eddigi albérletünkből, mert nálam kevesebb lenne, meg mert miért ne.
Ez anyagilag nekem így mindenképpen jó, egyedül sem lennék. Kérdés hogy ismerkedéskor mennyire néznek hülyének miatta. 20-27 köztiek véleménye érdekel első sorban. Utóirat: Eddig is albérleti szobában laktam és volt nő bőven akiket nem zavart, de most ugye megtehetném az egyedül lakást, viszont egyáltalán nem érdekel a dolog.
11. Köszi!
12. Így utólag visszaolvasva lehet annak tűnik, de azért írtam így, mert nyilván tartok ettől a lehetőségtől. A fejemben létezik most egy félelem ezzel kapcsolatban, hogy sok nő emiatt elutasítana. Nem azért, mert nem egyedül élek (eddig is ment az ismerkedés albérleti szobában lakva), hanem mert most meglenne a lehetőségem hogy egyedül éljek egy csettintésre, de inkább az extra bevételt választom. Ezért tettem fel ezt a kérdést és ezért szeretném ezt a félelmet eloszlatni általatok. A megbocsáthatatlan szó túl drámain hangzik tényleg ezt így utólag én is látom.
hát nekem nem lenne személyszerint szimpatikus. :D én szeretek pucéran rohangálni a barátomnál és míg a tesója ott lakott ugyan nem zavart, de így mégis jobb... :)
természetesen valahol meg jó, hogy így gondolkodsz, és a te szempontodból jó ötlet nagyon. én mondjuk 28éves vagyok lassan, nekem nem férne már bele.
akkor fizetnénk ketten azt a 20-20at:)
Én reggel egy bugyiban megyek ki a konyhába reggelit csinálni. Ha téged nem zavar, hogy mindezt a lakótársad mellett csinálom az jó. Meg nem akarok senkit sem kerülgetni a konyhában amikor paprikáskrumplit főzök és nem szeretném megvárni míg más mosása lejár amikor éppen van időm mosni. Amikor elélvezek az hangosan történik, frusztrálna ha a szomszéd szobában egy haver éppen aludni akarna.
De ha egy éjszakás akkor tök simán felmennénk szexelnénk de utána húznék a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!