Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog ez múlni? Mikor? Mennyi idő múlva? Mit lehet csinálni? Ti mit csináltatok hasonló helyzetben?
Akkor meg ne gondolj rá, hiszen mindketten foglaltak vagytok.
Amikor eszedbe jut a másik, győzd meg magad arról, hogy tilosba lépsz és gondolj a mostanira, mit fogsz vele csinálni, ha hazamész.
Uristen, az eleted most akarod lefixalni, hogy majd gyerekkel valjatok el kesobb?
Es ha ez a szerelem fontosabb lenne az eletedben?!
Kollégák vagytok ugyanannál a cégnél?
Akár igen, akár nem: kerüld a vele való találkozást.
Amúgy ha a szerelmed szingli lenne, akkor is annyira biztos lennél benne, hogy a barátnődet akarod? Vagy csak álltatod magadat?
Amúgy én egy ilyen szerelmen 3 év után jutottam annyira túl, hogy azt éreztem, most már talán túlélem. Borzalmas volt, mert kölcsönös volt a vonzalom, de ő nem akarta kockára tenni a házasságát.
15-ös: szerencsére nem vagyunk kollégák, nem találkozunk véletlenül sem.
16-os: igen, a páromat akarnám akkor is ha szingli lenne a másik. Ha akarnám ő kilépne abból a kapcsolatból értem, de én biztos nem tenném ezt meg.
17-es: érzelmileg semmit nem hiányolok, vannak apróbb dolgok de mindegyik nélkül is tökéletes az életem. Nem tudom mi történt velem, hogyan fordulhatott elő, de nem tudom mi ez az érzés. Sportolok, a párommal vagyok sok időt, barátokkal, tanulok, dolgozom, olvasok, de minden pillanatban a másik jár a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!