Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik jobb nő kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jobb nő kit választanátok?

Figyelt kérdés

Szőke haj kék szem hullaszínű bőr szeplős fej.

Vagy kreolos bőrszin világosbarna haj fekete szem.

Tudom mindegyikből van szép és csúnya. DE képzeld el ugyanolyan test u.o arcszerkezet.

Melyiket választanátok?:D:D

2010. aug. 15. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
önbarnítóról hallottál már? én nem vagyok hófehér, talán 1árnyalattal sötétebb a szőkéknél,de szolival nem szeretném kinyírni a bőröm és hamar ráncosodni sem a nap káros sugaraitól bőrrákot kapni.ha kevered testápolóval az önbarnítót és alaposan eldolgozod a bőrödön,fokozatosan alakitod ki a színt,nem leszel foltos.jah és csak zuhanyozz mert ha leázik azt foltokban teszi!
2010. aug. 15. 19:30
 12/14 A kérdező kommentje:

önbarnító? ismerem . szar semmit nemér jó előszőr elsö pár napba jóvolt aztán 2 hétig tartott míg lekopott ezenkivül az akkori barátomnak nagyon guszta volt egy sárga retkesnektűnő sárga bőrt pszilgatni..-.-

ÉS ne gyere azzal hogy jóó de még nemprobáltad ezt ...mert énmár nagyon sokat probáltam..

2010. aug. 15. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem csípem nagyon barna csajokat:D mondjuk lehet mert rasszista vagyok:P;P
2010. aug. 15. 23:27
 14/14 anonim válasza:

első kategória a jobb, hagyd a fenébe a barnítást, nem vagy alkalmas rá, de ez abszolút nem probléma

21/F

2010. aug. 16. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!