Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik jobb nő kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jobb nő kit választanátok?

Figyelt kérdés

Szőke haj kék szem hullaszínű bőr szeplős fej.

Vagy kreolos bőrszin világosbarna haj fekete szem.

Tudom mindegyikből van szép és csúnya. DE képzeld el ugyanolyan test u.o arcszerkezet.

Melyiket választanátok?:D:D

2010. aug. 15. 15:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Linkelnél képet?
2010. aug. 15. 15:55
 2/14 anonim ***** válasza:
2-ra szavazok.De így kép nélkül nem igazán tudom eldönteni. :D Az egyik am. te vagy:?
2010. aug. 15. 15:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez 2 nőfajta képzelj el egy átlagos testet és egy fejet mind a2 variációval! melyik jobb nő?
2010. aug. 15. 16:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát azért a hullaszínű bőr kicsit erős. Mondjuk sápadt, fehér. Láttál már hullát?

Amúgy a második. Bár a szeplőket imádom.

2010. aug. 15. 16:01
 5/14 A kérdező kommentje:
És én sajna az első vok és a kérdést azért tettem fel mert tálok szolárimba járni havi 4 szer aminek még egy fél árnyalat változása sincsen mindennap 3kiló alapozót felteni h ne látszódjon a szeplős hullaszinű bőrőm. És az érdekelne h létezik olyan pasi akinek igyis tetszik egy csaj v mindenki az ilyen majdnemcigányokra bukik...-.-
2010. aug. 15. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:

az első variácó, a kreol és a szolis bőr egyáltalán nem tetszik, nem tudom miért, engem taszít

18/F

2010. aug. 15. 16:13
 7/14 anonim ***** válasza:

" És az érdekelne h létezik olyan pasi akinek igyis tetszik egy csaj...."

:O Ne légy hülye. Egyáltalán nem hátrány a fehér bőr, ha van egy szép arcod és egy jó tested. Tudnád, hogy hányan akarnának tipikus Barbie külsőt...

2010. aug. 15. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:
2. mert az első elég sokat rondít, hogy azt írtad "hullaszínű bőr" XD
2010. aug. 15. 16:42
 9/14 anonim ***** válasza:
2
2010. aug. 15. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:

A másodiknak jobban tetszik a haja, de az elsőt választanám.

21F

2010. aug. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!