Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedhetnék 40 évesen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék 40 évesen? Olyan érzésem van félnek tőlem a férfiak,nemtudom miért lehet ez.

Figyelt kérdés

Még olyan is akinek tudom hogy tetszem,de mintha félne lépni.

Nők voltatok hasonlóan?

2021. jan. 24. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10 Szerintem nem a külsőmmel van a baj kimondottan hanem valamiért nem találkozom potenciális jeloltekkel, most a Covid miatt meg aztán főleg.

Az a baj igaz alapjában véve amit irsz de koppantam már miatta sokszor ha kedves és mosolygós votlam valakivel aztán kiderült nős....

Emiatt is nehéz.

2021. jan. 24. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak ott a hiba, hogy a koppanast osszekototted a mosollyal. Nem azért jártál pórul mert mosolyogtak meg kedves voltál, hanem simán egy szemét volt a pasi. Ne add fel a mosolyt és a kedves segget, mert azzal csak a maradék rendes pasit meg elijeszted.
2021. jan. 24. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:
16%

,,félnek tőlem a férfiak"

Nem a férfiak gyávák, hanem egyszerűen a kutyának se kell egy vénlány aki másnak adta a fiatalságát. Picit nézegesd ezt az ábrát hátha megérted és nem kell a gyakorin kérdezgetni.

[link]

2021. jan. 24. 17:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk(Győr) ha épp nincs koronahiszti, van kifejezetten 25+os szórakozóhely, ahova javarészt a 40-es korosztály jár.
2021. jan. 25. 06:21
 15/16 anonim ***** válasza:
42 vagyok. A 40 éves faszik 18 évesre cserélik le az asszonyt.
2021. jan. 27. 05:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Hááááát. Lehet szembe vizelni a széllel, de az eredmény borítékolható. Lehet itt lepontozni, nem én vagyok a depis ronda nő, aki azzal álltatja magát, hogy ő mennyire értékes, meg hogy majd 40 plusszosan simán jön még a szerelem. Én csak annyit kérdezek a 40 vagy 40+-os nőktől, hogy mégis, mit csináltatok mondjuk az elmúl 20 évben? Éééééés igen, egy 40-es nőnek van egy szép SAJÁT családja, gyereke(i), meg egy jó férje. A hiba sosem az éterben van, hanem a készülékben. Ne várj megváltást, mindenki, azaz mindenki pontosan ott tart az életben, amire a gondolatai, cselekedetei vitték. Aztán ott vana másik igazság is, mindennek ára van.

A kérdésre válaszolva ne tőlünk várj valami sablonos blablabla ál optimista 5Ft-os választ, hogy mit vegyél fel vagy mit csinálj. Gőzöm sincs ki vagy, hogy nézel ki, milyen a habitusod, mennyire vagy merész vagy zárkózott. A kérdésed is totálisan egyoldalú ezmiatt, általában az ilyen kérdezők totálisan elfogultak magukkal szemben. Ülj le fél órára, vedd számításba az életed, jöjj rá mit hibáztál, miben vagy jó, majd önállóan találd ki a megoldást.

2021. jan. 27. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!